Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
kedves egészségedre
sajnos elkövettem a hibát, hogy az első részre én is jegyet váltottam anno 
hoffmann:
de látod, ez kell, kurva itt mindenki, két szaros dollárért bárki eladja a lelkét és hülyét csinál magából. nevetséges az egész és már-már vérlázító, hogy mennyire nézik a nézőt hülyének... mondjuk a gm és a film forgalmazó pont magasról tesz rá, csak vedd meg a jegyet rá és vedd meg az autót. nos, én sem a jegyet, sem az autót nem fogom megvenni
cyber:
hallgass hoffmann-ra, ha tf-ről van szó
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
én általában nem szoktam ezt ilyen szigorúan nézni, de ez most más. Batman egy ikon, pöpec kütyükkel és zseniális menő verdákkal. semmi bajom nem lenne a Corvette-el, amíg Bruce Wayne vinné benne haza a csajokat, de Batmobilnak? hagyjuk már... az új széria tankja merész húzás volt, meg rendhagyó is, de az ennek ellenére is beillett a képbe teljesen, azzal nem volt bajom. ez viszont vicc. ennél még a régi részek kissé giccsparádés verdái is jobbak voltak... (no nem az első, az epic)
cyberkind:
Integrával ne akarj a tf-ről dumázni, ha rám hallgatsz

-
gyuromoj
veterán
Riddick
Sajnos az előzetesben túl sok mindent ellőttek... kicsit hosszú is volt. Egynek jó volt.
6/10
-
Integra
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
ugyanezt gondolom.
ez a film is termékbemutatóvá lesz silányítva, mint az avengers, meg az ironman meg a többi
a tumbler után ez szerintem egyenesen szánalmas vérciki és üvölt róla, hogy a gm kilóra megveszi reklámnak a film egy részét. pont itt lehetne tovább vinni a képzelő erőt, ahogy te is mondod, erre egy szaros fasztendfjúriusz autót raknak be alá.
de látod, a trendiség megköveteli a kommerszet, mert ez kell a népnek, mert fogyassza a paraszt a corvettet (amivel amúgy nincsen bajom, mármint az autóval, mert szerintem is fasza lett)
a nolan trilógiában pont a technikai vonal volt az egyik igazán kiemelkedő erősség, mert merte vállalni a giccses divatszarok helyett a valódi, reális hardvert, ami nem lógott ki a környezetéből és a világból, ezért lehetett is azonosulni ezzel a résszel. erre most megint mindenre ráfestig a denevér motívumot, mint valami narcisztikus ratyi lenne... pont a megöregedett cinikus wayne-nek... ez sehogy sem áll össze kerek egésszé. -
spammer
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Ugyanannyira warez, mint amikor a hd filmeket töltik le az emberek (itt is). A jelenleg hatályos törvény szerint semennyire (legalábbis nem olyan rég még erről volt szó, ha jól rémlik). Akit seggbe lehet rúgni, az az, aki a jelölések miatt kiküldött lemezeket kiszivárogtatta, de az már nem a letöltők gondja, számukra nincs különbség a dvdscreener, rip, 720p, akármi között. Kár ezen rugózni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
b+...
a batmobil egy akkora brutilásan jó lehetőség a vagány kreatívkodásra, erre bevágnak egy gyári prototípust? menjenek Küretre inkább, komolyan...
ui.:
én tavaly pótoltam ugye az egész Alien szériát, az első résztől el voltam hűlve, hogy ez mennyire király, még mai szemmel is.
-
cyberkind
félisten
válasz
Integra
üzenetére
R.I.P. jó Batman filmek, és a Nolan által felállított minőség.

De most ez komoly is, vagy legalább finomítanak még rajta?
Elsőnél jobb Batmobile nem kellett volna soha az életben.Kevés több részes film létezik ahol jobb a folytatás mint az első, de ez mindent felülmúl, na jó, meg a Terminátor 2.

-
Integra
titán
most fhd-ban néztem végre és a film feléledt, tényleg felturbózták és így feltűnik pár olyan dolog, ami eddig nem

és ahogy néztem, az ütött szöget a fejemben, hogy ebben a minőségben ez a film simán megállja ma is a helyét, mert annyira patent az egész. ok, a frizurák, meg a számítógépek árulkodóak, de ha ezeket lecserélnénk, komolyan nem tűnne fel, hogy 79-es film. és nem zavart, hogy a számítógépek is dobozok voltak meg ledek, engem kezd már egy picit zavarni a mindig minden filmben átlátszó, hologramos számítógép ábrázolás.. tudom, hogy ez a trend, de ettől még zavar, nem érzem, hogy valódi. -
xenom0rph
őstag
Felemás érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Ugyanis alig történt valami a röpke kétóra játékidőben. Annyi volt az egész ,hogy elmennek küldetésre, bajba kerülnek és akkor megy a lövöldözés ennyi. Mivel ez egy igaz történet sokkal több "igaz" dolgot belevihettek volna nem ,sokkal több történést információt .Mert ez így édeskevés. Tisztában vagyok vele, hogy SEAL katonák vagy mittudomén ,de olyan eséseket éltek túl amiben az embernek 3x törik darabokra a gerince ,meg szilánkosra a feje .. A film végén pedig volt pár megválaszolatlan kérdés ,amit a stáblista előtt ilyen szöveggel lerendezhettek volna "Valószínűleg azért történt ez meg az mert ez meg az blabla.."
7-et adok neki a 10-ből!
-
Pali1119
tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Most nem azért, nem kötekedésből, de az előzetesből neked mi jött le? Hogy miről fog szólni a film, milyen stílusban és képi világban?
-
haypro
senior tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Miért jelentené az, hogy neked nem tetszik egy film, hogy szar!?
Te vagy az az egyetlen személy a Földön, akinek tökéletes az ízlése? -
mayday00
őstag
Ma este nézem a túlélő-t. Lone Survivor . Valaki már látta?
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Szerintem inkább ne menjünk bele hogy Mozartból vagy Vastag Csabából fogy több. Az eladások/ letöltések még logaritmus skálán is nehezen férnének el Mozart javára.
-
bAtt001
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
hagyjuk a hasonlatokat mert egyik sem okés
zenénél csak lokálisan gondolkodsz nem globálisan, a többi meg árban nem egyezik
a filmet mindenhol lehet látni és ugyanannyiba kerül mint az összes többi film
én jól szórakoztam rajta és fogok is ha újranézem majd, mégse mondanám rá h szar mert akkor a megacápa, a robotcápa vs octopus meg egyéb borzalmak pl szarember, azok milyen filmek? 
-
cyberkind
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Mert Csabikát lehet annak hívni, mi?

-
-HajTömeg-
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
A sokaknak tetszik és minőség semmiféle összefüggésben sincs egymással.
Fogadni mernék milliószor többen töltöttek le tavaly Vastag Csabát,mint Mozartot.
Ennek ellenére nem gondolnám,hogy vastag Csaba nagyobb művész lenne.
(tudom,hogy Mozart nem énekes volt, még mielőtt...)
Trabantból is biztos ezerszer többet adtak el,mint mercédeszből, hamburgerből is biztos milliószor több fogy,mint filézett őzgerincből.
Egy filmet, de egyáltalán mindent érdemes legalább minimálisan szakmailag nézni.
Ugyanis a tetszik az egy dolog.
Ez alapján semmiről se állíthatnánk,hogy jó vagy rossz,mert mint említettem a sokaknak tetszik semmit sem jelent.
A forgatókönyv semmi különös, a színészek gyengék, a poénok ovis szinten vannak, kiszámítható, klisés és unalmas. Semmi mélysége semminek. Minden szál egy felszínes nulla.
Igen a táj szép,de ez így önmagában semmit sem ér.
Tudom nem művészfilm, de ún. közönségfilm kategóriában is lehet igényeset csinálni. -
hoffman_
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
nem jó a hasonlatod. a hamburger ízéről kéne vitatkozni, márpedig te az ízét véleményezted, az a valaki pedig nem, hanem a hozzávalókat. nem ugyanaz. itt szintén ugyanez van, pepitában. elég kevés esetben állja meg a helyét az állítás, egy film sz*r, abban az esetben, ha igen sok embernek tetszik.
no offense, nem ezt mondom, mert én a szubjektivitás elkötelezett rajongója vagyok, de a fenti burgeres logikád alapján a film jó, és a te ízlésed szar

-
-HajTömeg-
őstag
válasz
bAtt001
üzenetére
Hát,hogy is fogalmazzak.
Végülis az,hogy tetszett nem zárja ki,hogy egyébként ez egy szr
Nem trollkodni akarok,félre ne érts,de ezen nincs mit szépíteni.
Kb olyan ez,minthogy én pl imádom a burgeres sajtos whoppert,de ha beszélgetnék valakivel kajáról és azt mondaná,hogy a gyorséttermes hamburgerek baromi egészségtelen hulladékok,azzal nem tudnék vitatkozni.
Ez a film egy ilyen hulladék.
Ennek ellenére biztos sokaknak tetszik
-
Fadam
tag
dokee78: Box office mojo
-
bAtt001
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
áh de furcsa h mennyire más az emberek véleménye sokszor
nekem kifejezetten tetszett, szerintem jó film volt. netes pontozás szerint is sokaknak tetszett 
-
dokee78
félisten
Hol található arról lista,hogy melyik film mennyiből készült és mennyit hozott?
-
-HajTömeg-
őstag
Megnéztem ezt a walter mittys filmet, gyerekek...
Ennyire szr filmet rég láttam.
A felénél már annyira untam,hogy pánikba estem,mikor megláttam,hogy ebből még ugyanannyi hátravan.
Ez valami borzalom.
Mondjuk a táj szép,ahol forgattak,de ezzel szerintem minden jót el is mondtam róla.
Senkinek sem ajánlom.
Haverom a végén megkérdezte,hogy nincs valami szervezet,ami vizsgálja,hogy egyáltalán mi az,amit moziba engednek?
Ami kiszűri a zs kategóriás förmedvényeket,de szerintem nincs ilyen.
Ha már benne a lóvé,akkor hadd szóljon, -
spammer
veterán
válasz
perge666
üzenetére
Gyere át a sorozatos topikba.
Itt találod az én "utamat", amit bejártam
[link] Amennyire szenvedés az eleje, annyira nagyon jó lesz később (5. évadtól nagyon megújul, új showrunner/írók, új szereplők, modernebb lesz az egész.) No de tényleg inkább itt a sorozatos topik, ne itt offoljuk. 
szerk: ja és arra ügyelj, hogy a special epizódokat (Christmas, de később lesznek mások is) ne hagyd ki. Lista itt: [link]
-
perge666
veterán
Na elkezdtem a Doctor Who-t,eddig az első 2 rész kilőve,2 perc és kezdem a karmadik részt,csak leszaladok egy kis nasiért.

Tényleg nem nagy szám eddig,ha nem mondtátok volna hogy érdemes nézni,szerintem az első részt sem fejeztem volna be.
-
horush
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Köszi, akkor egyszer, ha épp nem lesz mit nézni, beiktatom szerintem.
Bad Grandpa:
Szerintem nem volt olyan rossz, igaz nem egy világmegváltó alkotás. Helyenként kifejezetten jót lehetett nevetni rajta, volt egy-két egész jó poén. Sokszor viszont túl sokáig húzták az adott jelenetet, s fárasztóba ment át az egész. Néha pedig egyszerűen unalmas volt. Egyszer nézhető.
6/10. -
mayday00
őstag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
nagyon gyenge a 2.rész.
Az első rész közelében sincs sajnos. 
-
Integra
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
csak két része van, első 2006-ban, a második 2012-ben.
32443:
közelébe sem ér az első résznek sajnos
gábor:
jó kérdés, helyenként egész jók a maszkok, és a hangulatát is eltalálták helyenként. a vége egy vicc, bár azt sem tudom, hogy hogyan kellett volna befejezni. igaz, nem ismerem a játékokat, sosem játszottam velük.. ha adja a tévé, akkor 80 percet megér. most is mozicsatorna adja, csak azért nézem a második részét. kb első rész stílusa, legalábbis maszkok alapján és igazodik, illetve folytatása az első résznek, amikor a kislány már felnőtt. -
spammer
veterán
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Guanó.
-
Mr. Erikszon
senior tag
'Elrabolva 2'-ről mi a véleményetek?
-
Integra
titán
ez a silent hill 2 szörnyen bóvli

-
Integra
titán
éppen nézem az alien első részét, és van benne valami bájos, ahogy ripley a végén beöltözik a szkafanderbe és közelről látszi, hogy felhúzza a szkafander zippzárát..

ok, 1979-et írunk akkoriban, mikor készült
-
-HajTömeg-
őstag
Tegnap ment a dunán a Látástól Vakulásig c. Bujtor film.
Nem tudjátok véletlenül,hogy ezt honnan tudnám megszerezni? -
perge666
veterán
-
spammer
veterán
válasz
perge666
üzenetére
Kedvcsinálónak jó lehet, de a sorozat eléggé más hangulatú (és brit, míg a film amerikai, és ez érződik). A sorozatos topikban olvashatsz róla, ha rákeresel, én pl. nem olyan régen nyomtam végig az elejétől, és azt be kell vallanom, hogy szenvedős volt az eleje, de aztán mocskosul jó lett, egyre jobb és jobb.
-
troland26
őstag
Vajon A hobbit - Smaug pusztasága dvd/blu-ray megjelenéséről van valami információ ?
-
perge666
veterán
Imádok filmet nézni,majdcsak mindenevő vagyok.
Ennek a filmnek az első részét 1992-93 körül láttam,ekkor 6-7 éves lehettem,és teljesen magával ragadott!!
Azóta legalább 15x láttam mindhárom részt.
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megvan mi történik Paul Walker karaterével a Halálos Iramban 7-ben.
Várható volt. Vagy ez, vagy végeznek vele. Utóbbinak nem hiszem hogy örültek volna emberek.
-
Pitterix
őstag
Annak idején már láttuk és itt volt az ideje a frissítésnek. Akkor tetszett, most nagyon tetszett. Olyan ez, mint a virslisaláta, kicsit állni kell hagyni, hogy összeérjenek az ízek, hogy sokkal nagyobbat üssön az agyba. Hiába vannak benn klisék, hiába kiszámítható, akkor is nagyon jó film, szerintünk!
9\10
-
Jhonny06
veterán
Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)
Csalódás. Szó szerint a poénok 90%-a benne van a trailer-ben gyakorlatilag teljes hosszúságban, a filmben sem mutatják tovább. Ugye megpróbálták "filmszerűre" csinálni, így rengeteg sallang van benne, nem csak a tényleges szivatásokat mutatják (ellentétben az eddigi Jackass filmekkel). Szóval ha valaki nekiállna, akkor érdemes úgy nézni, hogy beleteker az ember és akkor állítja meg, amikor valami történik, így nem kell végigszenvedni a 90 percet 5 perc röhögés reményében. Az a kevés is elég átlagos, ami van benne. Egyáltalán nem epic dolgok, amikre még visszaemlékezve is mosolyogsz. 5/10.
-
somasz
addikt
Keresek egy rövidfilmet, annyi rémlik, hogy animált volt, azt hiszem egy robogós pizzafutár vs. galambok háborúról szólt és valószínűleg Róma utcáin kergetőztek. Nem rémlik valakinek, mi lehet a címe?
-
Pali1119
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
"miért van kiemelve, hogy 70mm-es tekercsre forgatták?"
Nem ennél, hanem a Baraka-nál olvastam ugyanezt, azt is 70 mm-es filmre rögzítették. Ez volt az analóg filmfelvételek csúcsa. A film eredeti nyers változata többszörös Full HD felbontással rendelkezik. Valós adatmennyisége digitalizálva több Terra byte lenne...
Az egyes képkockák felbontása-köszönhetően az ezüstcsillám hordozóanyagnak- több száz megapixel, tehát fényévekkel megelőzi a Full HD-t és a szuper 4K-s felvételeket.
Elméletileg 18K a felbontása egy ilyen nyersanyagra rögzített anyagnak.
A másik kérdésre pedig ajánlom ezt az oldalt, van dvd, blu-ray, a linken pedig épp a 3d-s blu-ray-es szekciónál lehet válogatni.
-
törölt tag
Avi-ra nem lehet raegetni a feliratot esetleg ami nem vesz hosszas idot igenybe?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hobbit, Star Trek, ST: Into Darkness, Hugo, Dredd, Life of Pi, Man of Steel, Prometheus, esetleg valamelyik animációs film az utóbbi évekből.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Darko_addict
üzenetére
a filmnek szerintem története nem igazán van, inkább csak témája, mondanivalója, de nem lövöm le a poént, ha nem alszol be azon, hogy nincs kommentár, duma, narráció, semmi ilyesmi, egészen elképesztő élményt nyújthat...ha viszont rászánod magad, előtte ajánlom a Barakát is

-
Darko_addict
őstag
Ha meg már itt járok, akkor megejtem ennek a filmnek a címét: [l Saw The Devil]
A hálivúdi filmeket mindenki ismeri, az ilyen rejtett gyöngyszemeket viszont kevesebben.
Részemről 10/10, végig hozta a hangulatot a végére pedig bennem is izzott a vágy, hogy "legyőzzem a rossz oldalt".
Számomra azok a jó filmek ilyen stílusban, amik komoly érzelmeket hoznak ki belőlem, és ennek sikerült.Hasonló a [The Divide]; ámulattal és feszültséggel telve néztem, a lelki transzformációt,... de sokkal többet nem akarok mondani.
-
Darko_addict
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
Először elmosolyogtam, de aztán a trailer felkeltette a figyelmem. A filmezést magát nem ismerem, miért van kiemelve, hogy 70mm-es tekercsre forgatták?
Sok nem derült ki, miről szól?
Nem a sztorira vagyok kíváncsi, hanem a jellegére. Ha ebben még tudnál segíteni, menne a puszi.Másoknak: nincs rossz válasz, bármilyen ötletet szívesen fogadok. Végignéztem egy csomó címet, amiket jóra értékeltem IMDB-n, de nem emlékszem mindre.
Szerk.: Van más is, aki notórius IMDB-értékelő? Néha találkozok olyan filmekkel, amikről úgy gondolom, hogy már biztos értékeltem előtte, de mégse mutatja. Mintha elfelejtené, elveszne.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Darko_addict
üzenetére
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Szinte minden új filmet látok, talán ezért is vannak elhomályosulva a részletek.
A kérdésem egyszerű, melyek azok az újabb (2011-'12-'13) filmek, amiket érdemes megnézni/megvenni Blu-Ray-en? Főleg a látványra gondolok, fontos, hogy ne beszélgetős legyen, hanem legyen mit látni. 3D is jöhet, csak előny.
Köszönöm a véleményeket!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Én itt szoktam nézni a várható premiereket. De itt egyelőre nincs, plusz IMDB-n sem látom kis haznkat, szóval lehet hogy egyáltalán nem is jön majd be hozzánk.
-
törölt tag
Ennek az itthoni premieréről tudni valamit?
-
aizen92
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
január 7. szuper köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Itt találod az én "utamat", amit bejártam
Az első rész közelében sincs sajnos.