- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Pulsar #24265 üzenetére
Szerintem kamu.. Bár lehet van igazságalapja, de szerintem a tipikus amerikai felfújt baromság. NEkem tetszett amúgy a film, nézhető. Az egyik nőnek valóban rémisztő feje van, de még a benne lévő szegény kis sráccal is keményen elbánt a természet.
Ha pedig megnézed, kizárólag eredeti nyelven, mert a szikron kissé pofánvágja az élményt.
-
diablo1984
veterán
válasz
Pulsar #24095 üzenetére
amúgy durva megnézni a 6 részt egymás után! mondjuk az újabb részeknél törekedtek, hogy nem üssön el annyira a 20-30évvez előtti stílustól, de azért megvolt a minőségbeli eltérés!
spojler
a sith-ek bosszújában valamilyen szinten megértem, hogy Vedér nagy úr mitől nem csipázza a Jediket, mertha nekem is levágnák mindkét kezem és lábam, majd egy lávafolyó mellett hagynának a parton úgy, hogy meggyulladok, azért az már nálam is kiverné a biztosítékot!sp off
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest