- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Aktív témák
-
Antonio
senior tag
...ellnézést mindenkitől de a '' bagoly mondja verébnek hogy nagy fejű'' :) effektus merült fel ugyanis én mondogatom mássnak hogy nem olvas figyelmessen aztán közbe én vagyok a legfigyelmetlenebb ....
ugyanis gabesz84 azt írta NE legyen pipa! de én meg azt ''''olvastam'''' :DDD :B ... innen a bénázásom de most már ok. mos megyek eszek valamit aztán megcsinálom a dolgokat
kösszönöm mindenkinek .... -
Antonio
senior tag
már ki volt pipálva az amit mondtál :(
NTFS? az mit is jelent konkrétan???? (annyit tudok hogya vinyó formázásánál stb jön szóba de többet nem tudok most)
ahol vettem ill öszerakattam a gépet ott a telepítési stb dolgokat megcsinálták szóval én itthon csak bekapcsoltam a gépet ...
magyarul: nem tudom hogy milyen a vinyóm hol tudom megnézni ?
de akkor valószinű hogy nem? ilyen?
Egyébként nemértem mi értelma annak (file jobbklikk/biztonság) kiírja :''ha meg szeretné osztani ezt a mappát másokkal huzza a megosztot mappákba2 minek !!4 igy is bárki belemehet :(
''saját használatúvá tétel''
pedig látszik de halványan, szóval nem tudom kipipálni
amúgy köszi és a további segítségeket is
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest