- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Ki de egyelőre nem tudok róla érdemben nyilatkozni. Talán majd este...
Szenvedek a kvalival... 5-ből 5 bukó. Egy szóval: Hulladék!
Már szintet lépett a játék olyan 11-est kaptak ellenem, hogy idegből lekapcsoltam a gépet mielőtt elfajul.
Konkrétan ellövi, ami mellé megy, a játékosa fel se borul, nem is szereltem, mert reménytelen szögben volt, és befújta a konkrétan semmit, talán a válluk összeért..
Na után a másik 4 meccsen még 3 ilyen volt, ahol már kint volt a labda, és valamit visszafújt 11-esnek. Ebből 1 kivételével mind olyan volt, hogy nem is az a játékos volt, amit én irányítottam. Katasztrófa.
A góllövés is szenvedés egyelőre. De ez nem Sanchez hibája. Egyikkel se megy.Szerintem Stoichkov szint lesz. Szóval semmi komolyat nem érdemes várni tőle. Töltelék. Az ára is ezt tükrözi.
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress oldal befejezése + élesítése – azonnali kezdés, kiemelkedő díj
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Konkrétan ellövi, ami mellé megy, a játékosa fel se borul, nem is szereltem, mert reménytelen szögben volt, és befújta a konkrétan semmit, talán a válluk összeért..