- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy #888 üzenetére
Na ja, de nyilván EA úgy gondolta, hogy milyen nagyvonalú, mert arra költöd így amire akarod, mert valljuk be óriási nagy kedvezményt nem adott a 4600 fifa pontra
persze hát a Loan Mbappé és a Quick sell áras OTW vagy a TOTW kártya megéri (nekem pl. képes volt duplicate Dzeko-t adni
) ... oh wait
Egyébként nekem meglepően jól adták a 7.5K-s pakkok ill. a pár ajándék pakk az elején, ezek jöttek:
Ederson, Mbabu, Theo Hernandez, Gnabry, Akanji és vagy 5-6 db 84es kártya (akik szart se érnek jelenleg). Persze nyilván ez ~30 pakkból lófütty, de a tavalyi droprate-hez képest (legalábbis nekem) javulás van
De ezt a WL rendszert jól megtekerték, bár szerintem nem rossz, még több reward-ot kapunk, mert már a play-off-ért is jár, de azért kemény menet lesz a finals-ra kvalizni -
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #895 üzenetére
Kristóf írta korábban. Dobáld be a legmagasabb ratinges lapot max chemistry. Sztem azokkal már meg kell legyen 85
-
Genji
őstag
Na én elnyitottam a 4600fp-t, az eredmény még engem is meglepett. A legnagyobb nyitás 2db 83as (Gosens és Mount) és szerencsére nem sikerült 1db drágább low ratinges lapot sem húzni, így szerintem versenyezhetnék minden idők legszarabb pack luckja díjért!
-
Woodslave
félisten
úgy voltam vele, hogy idén nem foglalkozok ilyen farmolásos dologgal, de annyira nem jön be a gameplay hogy kénytelen vagyok megint ezzel baxakodni. Loan Mbappeval végre megvan a 85-ös csapat, de meccsenként 41-43 gólt tudok csak rúgni (igaz finesseltem mindet) Szóval még 10 meccs legjobb esetben is...
Azt hittem meghúzom a ravaszt a loyaltyval is beraktam cserének a puzzle master sbc játékosokat, de sajnos nem működik. Mondjuk van featured squad megint de 5 kilépés után kidob aztán le kell egyet játszani
-
Zimmi91
addikt
500 gól/assziszt kifarmolva eredmény nem olyan jó mint vártam
Suarez, Auba, Havertz, Chiesa,Casteels, Gulácsi,Gucci ja és persze vagy 10 duplicate untrade
-
Woodslave
félisten
hibrid liga legjobbja egy Modric volt. Hát én úgy döntöttem nem adok most el senkit. Egy 87-es lap hátha majd sbc idején többet fog érni. Bár fene tudja. De ha mindenkit eladok akkor se tudnék nagyot gurítani szóval teljesen mindegynek látom.
-
Bence910905
tag
válasz
gabesz82 #870 üzenetére
Megnézem köszi!
/ staker ..Azért nyitottam el mert abszolút hülyeség vele várni!! 4600 FIFA pontnyi csomagot ertekben egy hèt alatt osszeszedunk és ha hónapokig vár vele az ember mèg kevesebb az esély arra h értékes lapot nyisson az ember elvégre most néhány 80as ratingu lap is jó árban megy pár hónap múlva max qs.. -
mcwolf79
veterán
Én elnyomtam a 4600 pontot.
Eredmény : Carrasco (84), Jesus Navas (84) , Joao Félix (83- őt tegnap vettem meg, szóval mehet a store-ba), Totw Wirtz és Horn, Insigne (86), néhány 80+-os töltelék és az apraja. Francia ligát akartam , de úgy fest Laliga lesz belőle . -
Nandinagy
addikt
Az a baj ezzel, hogy később még kevesebb lap lesz érték. A 4600 pontból meg jobb esetben 2-3 pack jön ki. Most mondjuk tudsz 25-30k-t keresni egy 79es lappal is mint ASM vagy Lacroix de ezek később nem fognak érni semmit. Akkor már tényleg csk a nagyban lehet bízni. Na most 2-3 promo packból felesleges...
Én elnyitottam. Jött vagy 50 játékos +thiago+gabriel jesus. Nem tudom mennyi de szerintem 50-100k simán bejött belőle. 1000 pontot meghagytam draftra. tifo,mez adjátok el mert jó qs áruk van
-
-
Woodslave
félisten
amikor én kezdtem ezek már nem számítottak.. Hát azért mondom én se nagyon tudom. Az okosok szerint most kell eldurrantani. Az igaz hogy semminek nincs gyakorlatilag ára...
Kivéve ami olyan de annak meg olyan ára is van
Komolyan egy untrade Mbappet vagy Neymart szeretnék. Hogy ne legyen az a probléma mit csinálja eladjam vagy ne stb. De lenne valami aminek lehet tényleg örülni meg építeni. De ez egyelőre nagyon rip. A játék xar, nyitás szinte nulla (KDB nem egy nagy valami, Walker meg tök mindegy ki rohangál ott bár ő eladható de várok ha eddig nem adtam el már megvárom hátha tényleg az ilyen lapok wl előtt robbannak)
Amúgy érdekes idén mit lehet majd. Nem tudom rewardok rivalsból mennyit adnak majd meg hova lehet eljutni, meg egyelőre a wl-t nem látom túl reálisnak. Az meg nagy érvágás lenne
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #868 üzenetére
hát nem tudom... ha csak nem nyitsz gamechanger lapot, akit nagyon sokért el tudsz adni, akkor nem sokra lehet menni szerintem.
Egy alap gold csapattal már el lehet kezdeni a grindolást (SB, DR meccsek), aztán legfeljebb ha azt látom hogy nagyon kevés hozzá a csapat, akkor elkezdek nyitogatni hogy valami coint tudjak összeszedni. Amíg nem kényszerülök rá, addig próbálok nem hozzányúlni.
Aztán ha szétszopatnak Neymarokkal, Mbappékkal, akkor lehet meggondolom magam
A 21-et tavaly novemberben kezdtem, mindenféle FIFA point és welcome pack nélkül, csak építkezésből egész jó csapat lett a végére.
De hát Te meg még később és még durvább csapatod lett, szóval tudod te -
Woodslave
félisten
válasz
#04441088 #872 üzenetére
mert abból egyet nézhetsz meg.
én is elnyitom délután majd. Appon nem mert legalább lássak vmit. Promora semmi értelme sztem vehetsz 3 promó csomagot amiből tuti nem kapsz semmit. Promo idején meg alap csomagból se sok eséllyel. Ha meg most a 30-ból esik valami jó az előny. De fene tudja.
Draftozni nem fogok mert béna vagyok és nem szopatom magam még egy játékmódban
-
törölt tag
válasz
Bence910905 #860 üzenetére
Ott a preview, minek nyitogattad, ha látni, hogy szart nem ér?
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #858 üzenetére
Játszottam vele 25 órát.
Passzolni nem lehet. A kapusok mindent is kivedenek. Szogletkor a kamerás a seggembe van. Két játékosom osszefut és fél percig vergődik. Kirugas után tizit kapott az ellen, nem tudni miért. A kapusom random elmaszkal és még sorolhatnám. -
gabesz82
őstag
válasz
Bence910905 #864 üzenetére
Én jelenleg 4-4-2-t használok, taktika minden default-on
Instructions résznél:
LM-RM: Get into the box for cross
CM-ek: Stay back
ST-k: Get behind, Stay central
LB-RB: Stay backeddig 5 Rivals meccset játszottam (ami nem túl sok), 5 win és teljesen jól működik a csapat.
Ami tapasztalat, hogy a timed finishing nagyon OP, talán a FIFA 19-ben volt ennyire erős. A cselekről nagyon nem tudok nyilatkozni, mert egyelőre 4 skill-es játékosaim vannak csak, de ami működik az a Roulette, Ball roll, Fake shot, Scoop turn, a Fake shot nagyon hatásos kapusok ellen 1-1-ben.
Ahogy észrevettem a weak foot sokkal inkább számít (egyelőre) a mostani részben.Az első patch-ig talán maradnak is ezek a dolgok
-
Woodslave
félisten
két packot nyitottam pontból. Semmi de ezt azért appon gyorsan le lehetne pörgetni
-
HdRew
őstag
Pontosan.
Én megvárom a team of the year-t, addig nem akarok hozzányúlni a 4600 ponthoz.
De ez a fifa ultragáz.
A kedvencem még mindig, hogy szögletzászló mellől Martial weak foottal átlövi a túloldali kapufához a labdát ahol érkezik a csatár és gól....
Erre fel én is csináltam egy L1 + 2x háromszöget, Rodrigo adta be a bal oldalon a 16-os vonala mellől, a jobb oldalon jött Zaha a 16-os csücskénél, kapásból be a léc alá kapufás gól.
Hát komolyan szavakat nem találok
-
|AP|
veterán
válasz
én pont ezért lehet hogy elteszem a pontokat valami promóra. Az alap gold csapat már igyis megvan.
-
EA's hit
őstag
válasz
Te legalább megkaptad a pontokat, nálunk még semmi
-
Bence910905
tag
Pontok elnyitva 82 rating volt a maximum értékben 1100 coin a legtöbb
köszönöm a nagy semmit 50 ezer coin se jött belőle ..első 3 rivals mérkőzésemen szarrá vertek remek kezdes ...
-
Nyigu
csendes tag
Uraim. Nagyon szepen megkérek valakit, hogy nézze meg mukodik e neki az auto switching! Sehogy nem megy nalam, hátha en allitom be rosszul. Már kezd felmenni a vernyomasom.
5 gólnál tarthatnek epp hogy 2őt be tudtam kotorni. Előre is nagyon köszönöm! 🍻🍻 -
|AP|
veterán
na, én még most sem tudok platformot váltani a webappban....
Teszek egy kört a supportnál, de kezdek aggódni. -
-
Woodslave
félisten
Nagyon sok kontroller fog törni sztem
Komolyan ez most egy dög unalmas nb1-es meccs szint pókemberrel a kapuban ha oda jut az ember. Én nem bánom ha kikapok de legalább érezzem hogy van esélyem visszajönni. De itt kettő nulla léphetek ki. Középpálya brusztolás aztán egy-egy helyzet végre a kapussal szemben de nem... De egy fos fejesgól becsurog. Meg 35meterről finess.
Persze az jó hogy csak 2-0ra kap ki az ember meg skillt se látsz csökkenni meg a statot se tolja a képedbe
Megpróbálom hogy az utolsó rinya kommentem legyen. Bocs
-
törölt tag
Ez a játék a Cyberpunk focis változata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Everest / AIDA64 topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest