Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Szerintem add el. Nálam a szélsővédők ugyanazok mint a kapusok. Ha van egy Mendy+Semedod akkor kb TOTS-ig megvan oldva a szélsővédő kérdés. Max swapban érdemes rámenni egyre aztán ő ugyanúgy kihúzza TOTSig és legalább a linkel se kell törődnöd. A pénzt meg nem muszáj most elkölteni
Tavaly Robi Carlos nálam is 1200 meccset játszott amíg nem nyitottam egy FB Theot. -
K.J
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Az ikonok bárkivel linkelnek, ezért jók. Ha saját nemzete mellé rakod, akkor evidens, hogy maxon lesz az ő chemje is, de nem vészes ha nem, mert átlag 1 számmal lehet csak kisebb(nem ide értve a pozícióját) , szóval egy manager ugyanolyan nemzettel és kész is.
Én nem adnám el! Nálam a baby tavaly ikon swapból instant kezdő volt és sokkal biztosabbnak is éreztem azt a jobb szélt ezáltal. Később tots Cuadrado váltotta, de akkor is maradt kezdőben, csak átment bal oldalra 8 chemmel.
Nagyon jó védő!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest