Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Már a DKT korszakban sem szabadott hétfő-kedd belekezdeni, mint ahogy most sem. A lelkibékéd bánni fogja.
Amúgy nekem ez a Fifa21 az elmúlt 3 év legerősebbje - skillben. Tavaly 1000-1250 között utaztam, egyáltalán nem feküdt, most 1600 felett vagyok. Ilyen talán utoljára a Fifa 18 év vége felé volt, bár akkor ott kihalás közepette meg lett DIV1 is.
Mondjuk a csapat is szerintem az aktuális power curve előtt van, Neymar hozott a konyhára szépen, meg egy fél milla lett összekereskedve, a többi meg reward coin. Asszem nem panaszkodom, tekintve hogy az egész jobb oldal untrade. Amennyire rühellem ezeket a túlhúzott PL metákat, annyira sűrűn dobálják az untrade pakkok őket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- iPhone topik
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest