Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam egész évben ez van és egyszerűen nincs rá magyarázat, hogy mi alapján szopat taknyosra.
1-1 hét volt, mikor élvezetes (balanszos) meccseket tudtam játszani, de azon kívül általában a leírt érzéssel és megállapításokkal hagytam ott a játékot én is.Sajnos rommá manipulált a játék minden egyes része, kár is szépíteni. (az mondjuk nem világos, hogy mi alapján kerülsz rendre a manipuláció szenvedő oldalára...) De nagyon nem is érdekel, a szezon után egy porcikám se kívánja még egyszer ezt a hullámvasút szimulátort.
Remélem ősszel jön valamilyen vállalható FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1-1 hét volt, mikor élvezetes (balanszos) meccseket tudtam játszani, de azon kívül általában a leírt érzéssel és megállapításokkal hagytam ott a játékot én is.