Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Sajna nem lett meg a gold 2...13 győzelemmel hagytam abba tegnap és még 6 meccsem volt hátra. Délután jutottam konzol közelébe, de inkább ne jutottam volna...
Első meccsen szinte csak sima rare gold pl lapok...mondani sem kell, hogy milyen hátrányban voltam ellene. Folyamatosan vezetett 2 góllal, amiket 6x odapattanó, búrában játszó játékosok lőtték neki...majd 5-4-re feljöttem a 70.percben, támadtam az egyenlítésért, de persze Dalglish kihagyta a kihagyhatatlant, így a kontrából meg ő belőtte...na akkor le is tettem a kontrollert, amíg nyugodt voltam...ebben a fifa szezonban már 3 kontroller bánta október óta.
A következő meccsen meg bedobott egy tőlem sokkal jobban játszó ellenfelet, tele toty, meg ikon lapokkal...nem is értem, hogy dobhatta be, hisz ekkor álltam 13 győzelemmel és 13 vereséggel...ez is bukó lett...itt már azért a 200 felé ment a vérnyomásom. Nincs még a világon egy játék, ami így fel tudna idegesíteni, pedig 33 évesen már jópár megfordult a kezeim között.
Úgy mentem neki a hátralevő 4 meccsnek, hogy mindet be kell húzni...nem volt kellemes érzés!
A 3. ellenfelem egy csirke volt, a 10.percben ki is lépett 2-0-nál...ekkor lett meg a gold 3!
10 perc pihi, pisi, ivás, illetve ráhangolódás a maradék 3 meccsre.
Na mondom elindítom az ellenfél keresést, de nagyon nehezen talált, ami fura volt...az elsőt nem is választottam, mert nem akartam idegenben játszani, így lett a második!
Jó meccset játszottunk, sajnos nem voltam elég pontos, valamint lehet nem is koncentráltam eléggé, így 1 góllal megvert és így elúszott a gold 2.
A maradék 2 meccset még letoltam, hogy rivalsba legyen meg a rank 1, de persze hogy 2 csirkét adott...10-1, meg 6-2 ide...legalább a 3 vereségből adott volna még egy ilyen csirkét és meglett volna idén második alkalommal a gold 2...
Sajnos nem vagyok egy nagyon profi, így nekem már ez is nagy eredmény, annak is tudok örülni, még annak ellenére is, hogy mindig csalódok a játékban...de a focit meg imádom és így magát a fifát is, meg az egész "ut"-t is...pedig még a transfer is zárva van, mert merészeltem nyitni egy Pim Rui Costa-t és eladtam egyből...szóval többszörösen hátrányból indulok és mégis játszok vele...De ma valami megtört bennem...nagyon elgondolkodtató, hogy ez volt az utolsó amit megvettem a fifa14 óta...miért nem tud nyerni aki jobb??? Miért kell a belenyúlás??? Sajna én nem tudom ezeket leküzdeni, így ezért nem is tudok jobb eredményt elérni...
Elnézést a hosszú írásért, de muszáj volt kiírni magamból...

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest