- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát, ha valaki megkésel egy embert, akkor sem a kést gyártó céget veszed elő, hanem azt, aki elkövette
Értem persze az érvet, de csak én itt vagyok ellenpéldaként, hogy lehet játszani ezen dolgok kiaknázása nélkül és sztem a fórumon a többségünk ilyen. Meg azzal is abszolút egyetértek, hogy ha valaki ezt tökéletes módon elsajátította, a megfelelő pillanatban alkalmazza, és a játék több elemét IS használva, ezeket össze kombinálva picsáz el, akkor emelem kalapom. Én is erre törekszem. Én attól égek ki, amikor eszetlenül, a lentieket spammelve nyomja valaki és nyilván az a legkiakasztóbb, amikor csak összejön neki....
Az EA-nek rengeteg sara van, #11878Madn!ght által összeírt lista is inkább a fejlesztések elhanyagolását igazolja, azt a full nemtörődömséget, ahogy velünk, játékosokkal bánnak. A community (ahogy más játékokat űzőktől hallom) máshol is legalább ilyen toxic (metát erőltető, hibákat kihasználó, stb.), ha nem durvább. Vagyis igen, az "emberekkel komoly baj van" tétel is abszolút igaz sajnos. Na, de ez már máshova vezet, helyette inkább megmutatom a 85+-os SBC lapjait:
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest