Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát, ha valaki megkésel egy embert, akkor sem a kést gyártó céget veszed elő, hanem azt, aki elkövette
Értem persze az érvet, de csak én itt vagyok ellenpéldaként, hogy lehet játszani ezen dolgok kiaknázása nélkül és sztem a fórumon a többségünk ilyen. Meg azzal is abszolút egyetértek, hogy ha valaki ezt tökéletes módon elsajátította, a megfelelő pillanatban alkalmazza, és a játék több elemét IS használva, ezeket össze kombinálva picsáz el, akkor emelem kalapom. Én is erre törekszem. Én attól égek ki, amikor eszetlenül, a lentieket spammelve nyomja valaki és nyilván az a legkiakasztóbb, amikor csak összejön neki....
Az EA-nek rengeteg sara van, #11878Madn!ght által összeírt lista is inkább a fejlesztések elhanyagolását igazolja, azt a full nemtörődömséget, ahogy velünk, játékosokkal bánnak. A community (ahogy más játékokat űzőktől hallom) máshol is legalább ilyen toxic (metát erőltető, hibákat kihasználó, stb.), ha nem durvább. Vagyis igen, az "emberekkel komoly baj van" tétel is abszolút igaz sajnos. Na, de ez már máshova vezet, helyette inkább megmutatom a 85+-os SBC lapjait:
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- AMD FX
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 16GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Corsair XMS2 DDR2 4Gb (2X2Gb)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest