Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android Autót minden mobilra!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
En december vegeig jatszottam kb a jatekkal,ugyan ezek voltak problemaim mint az emberek nagy szazalekanak.
Majd azt vettem eszre,hogy nagyon durvan addiktiv a jatek es a vicc,hogy igazabol mar nem is a foci reszerol szol az egesz,hanem csak gyorsan elintezni minden meccset,aztan jojjon a pack,jojjon az sbc, a coin,szepek legyenek a lapok,papiron mutasson jobbnak. Kozben vannak sablon lapok (mendy,varane stb) akikkel elered ugyanazt a sajat szintedhez kepest,mint amit a sok-sok energiat es idot bele rakott csapatoddal.
Elkepesztoen eltalaltak,hogy teljes fuggoseget okozzon,egy valojaban 2021-ben nagyon gyenge match enginel megaldott jatek,ami nagyon durvan a szerencsejatekhoz hasonlit.
Azert is nagyon jol sikerult neki,mert mindenki latja,idegeskedik szinte minden negyedik meccsen,de megis jatszik tovabb,es akar teszi bele a penzt stb.
Szeretem olvasgatni a csapataitokat,meg a kis beszamolokat,de kivulrol, igy hogy az ember nem jatszik, erthetetlen hogy miert jatszottam egyaltalan ezzel honapokig,vagy miert jatszik ezzel ennyi ember,mi benne az elvezeti faktor.Nekem is amugy parom kerdezte egyszer meg,hogy mit elvezek ebben,es miert csinalom ezt ha ennyire felhuz,meg ennyit karomkodok.
Na akkor kezdtem kicsit messzebbrol nezni az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elden Ring
- VR topik
- OpenMediaVault
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go S (Z2GO) 512GB + tok + microSD kártya
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Ti / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest