- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
En december vegeig jatszottam kb a jatekkal,ugyan ezek voltak problemaim mint az emberek nagy szazalekanak.
Majd azt vettem eszre,hogy nagyon durvan addiktiv a jatek es a vicc,hogy igazabol mar nem is a foci reszerol szol az egesz,hanem csak gyorsan elintezni minden meccset,aztan jojjon a pack,jojjon az sbc, a coin,szepek legyenek a lapok,papiron mutasson jobbnak. Kozben vannak sablon lapok (mendy,varane stb) akikkel elered ugyanazt a sajat szintedhez kepest,mint amit a sok-sok energiat es idot bele rakott csapatoddal.
Elkepesztoen eltalaltak,hogy teljes fuggoseget okozzon,egy valojaban 2021-ben nagyon gyenge match enginel megaldott jatek,ami nagyon durvan a szerencsejatekhoz hasonlit.
Azert is nagyon jol sikerult neki,mert mindenki latja,idegeskedik szinte minden negyedik meccsen,de megis jatszik tovabb,es akar teszi bele a penzt stb.
Szeretem olvasgatni a csapataitokat,meg a kis beszamolokat,de kivulrol, igy hogy az ember nem jatszik, erthetetlen hogy miert jatszottam egyaltalan ezzel honapokig,vagy miert jatszik ezzel ennyi ember,mi benne az elvezeti faktor.Nekem is amugy parom kerdezte egyszer meg,hogy mit elvezek ebben,es miert csinalom ezt ha ennyire felhuz,meg ennyit karomkodok.
Na akkor kezdtem kicsit messzebbrol nezni az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest