Hirdetés
- iPhone topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És?
Embiid(NBA sztár) is 30-0-t ment múlt héten. Gondolom az, hogy valaki valamiben világelit nem zárja ki, hogy ehhez is legyen érzéke, sőt reflex meg mindenben gondolom nagy segítség. Ez is csak tehetség kérdése elsősorban. Közben életem wl-jét élem éppen(10-6
). Botrány az egész. Kapnék egy olyan ellenfelet aki normálisan ver el. A mai 6 vereségem mind olasz ellen volt akik végig pressureoltek. Leszarnám ha Mbappet nem érné be 5 méter hátrányból mendy azt vezetné ki előle a labdát. 8 olyan gólt kaptam ma(számoltam) ahol beléptem a passz útjába de a védőm köténybe elengedte.
Bürki életem legrosszabb kapusa. Az előbb a kapuig alig gurult el a labda erre ez a madár középen eldobja magát.
Hiába van Ribery-Neymar-CR-Mbappe támadósorom mikor 8ból 6 passzuk tök homály. Egyedül Neymar az aki minden meccsen extra.
POTM Bruno meg egész hétvégén szemüveg nélkül játszik mert képtelen értelmes passzokra.Ennél már csak jobb lesz a jövőhét gondolom. De kicsit nevetséges, hogy div1-ben 15 meccsen nem kapok ki ötször wlben meg 10 meccsen. Mentettem pár gólt de majd a wl végén

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Le Mans Ultimate
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali játékos kérdések órája
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Embiid(NBA sztár) is 30-0-t ment múlt héten. Gondolom az, hogy valaki valamiben világelit nem zárja ki, hogy ehhez is legyen érzéke, sőt reflex meg mindenben gondolom nagy segítség. Ez is csak tehetség kérdése elsősorban.
). Botrány az egész. Kapnék egy olyan ellenfelet aki normálisan ver el. A mai 6 vereségem mind olasz ellen volt akik végig pressureoltek. Leszarnám ha Mbappet nem érné be 5 méter hátrányból mendy azt vezetné ki előle a labdát. 8 olyan gólt kaptam ma(számoltam) ahol beléptem a passz útjába de a védőm köténybe elengedte.