- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toninho13
aktív tag
Winter refresh Cornet... Még jó, hogy a klubból kihoztam. Ha nem nézem be, hogy csak 1-et ad, akkor meg se csinálom... Idén csomagból eddig csak sima, UCL normál (nem live vagy MOTM), Copa Sudamerica, Libertadores és pár TOTW lapot nyitottam több tízezer lapból (Bundesliga, Premier League, Championship, Copa Sudamerica (3x), Copa Libertadores SBC-ket végigcsináltam). Icon prime csomagból Klose jött. Aki használható (abszolút nem endgame) TIF Kane, SIF Sancho és WL pickből Moments Walker. Packluck abszolút 0. Egyetlem örömöm, hogy sikerült ma 300 rating pointot összeszedni (bár ott is általában kiléptek, hogy a Bundesliga league player milestone objective-re véletlenül se legyen esélyem). Eddig azt hittem Moments Sané a gyenge, de Messivel 15 meccsen 5 assistot és 2 gólt sikerült szereznem. Szélsőket ezek szerint nem tudom használni, cserébe Kloséval 15 meccsen rúgtam 20 gólt (a kilépésekkel együtt).
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest