Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallowgater
tag
Sziasztok!
Szeretném megvásárolni a FIFA12-t, de a telepítés körüli hercehurcák kicsit eltántorítanak ettől a szándékomtól. Sőt már kaptam olyan tanácsot is, hogy a tört verzióval sokkal jobban járok mint az eredetivel, leszámítva az online játék lehetőségének elvesztését.
A gépem specifikációját az aláírásom tartalmazza. A játékot az újonnan beszerzett wireless XBOX360 controller for Windows-al játszanám.
Lenne pár kérdésem, amikre válaszokat várnék tőletek:
1) A telepítés során megúszható az Origin felrakása? avagy
2) A DVD-ről települ a játék, vagy Originen keresztül töltődik le, majd települ?Fent volt a FiFA11, uninstalláltam, mert hallottam, hogy nem szeretik egymást, ha egyszerre vannak fent.
3) Registryből is ki kell molyolni ami összekapcsolható a FIFA11-el, vagy az uninstall elég volt?A felhasználó nevemben nincsen se ékezet, sem space. Ugyanez igaz, a játék leendő célkönyvtárára is (Nem a C-re rakom, kímélni kell az SSD-t).
4) Egyéb teendőm, vagy trükk amit figyelembe kell vennem?5) Letöltöttem a kontroller legfrissebb 64bites driverét az MS honlapról.
Tud(tok) valamilyen bugjáról, aki(k) ilyet használ(nak)?Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv, Gallowgater
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Foxpost
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest