- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
secular
tag
Sziasztok!
Nem vagyok valami hú de jó azt aláírom, viszont tegnap tűnt fel, hogy arról nem is beszélve h nem tudok egyszerűen nyerni, de mindegyik ellenfelem ugyanabban a játékstílusban játszik. Fogalmam sincs, hogy csinálják.
- Hosszú, akár félpályás passzok nagyon pontosan, és úgy veszik át, mintha ha csak oda gurítanák neki.
- Utána elkezdenek olyan könnyedén passzolgatni, h mire felfogom h vajon a 4 szabad emberéből melyikhez fog passzolni, passzolt valamelyiknek és így tovább. Próbálom fedezni, és 2. játékost oda küldeni zavarni, de nagy ritkán segít, utána pedig már kb nem rajtam múlik h tud e lőni.3 pasz a 16osomon belül és gól. Én egyet nem tudnék az ellenfél 16osán passzolni maximum ha kontra van és 3an vagyunk 1 ember ellen.
- Ennek ellenére h labdavesztés után 2 passzal később már a 16osom előtt van az ellenfél, ha én labdát nyerek még ha le is vannak maradva az emberei a hátúl maradt védők könnyedén szerelnek, vagy olyan tökéletesen fedezik a többi játékosom h ha tudok is passzolni nem tudok építkezni előre fele.
- A másik legszebb h ha én labdát vezetek a szélen könnyedén beér a védő, ugyanez fordítva 2 évig futok mire talán utolérem ahol egy hátra húzóscsellel el küld gyufáért, hiába látom mit fog csinálni és nyomom a szerelést, kilép a játékosom az egyik irányba de túl korán, vagy túl későn, könnyedén megy el mellettem.
-Szerelés, ha nagyon jó ütemben nyomom el tudok szerelni, egyébként nem, konkrétan mintha rá lenne tapasztva a lábára a labda. Fordítva ez úgy nézki h fél méterre van tőlem az ellenség, bármit csinálok lefog szerelni, vagy belefog lépni a passzomba.PLS HELP
Hozzáteszem h játsz szingle online matchet csak szilver játékosokkal mi a fenét csinálom, és mindenki más is, szóval csapat/jétákos különbség nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest