Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zkas90

senior tag

válasz ali75 #4538 üzenetére

Te sem tudtad értelmezni sajnos a mondottakat.
    Mond már el légyszíves, hogy mi köze a játéktudásnak ahhoz, hogy ki panaszkodik mindig itt a fórumban?

Egyáltalán nem írtam támadóan senkinek sem a dolgokat. Az egész topiknak írtam, hogy borzalmas látni azt, hogy 10/9 hozzászólás panaszkodás csak.
    Én is kifejezetten örülnék neki ha a gólvideók és a segítő írások lennének a topikban amit kiemeltél a két embernél. Viszont napok óta nincs így.

Egy dologról szól csak a topik: szar a játék és nem én tehetek róla ha kikapok.
    Ezt pedig már unalmas olvasni és nem hiszem el, hogy csak nekem (illetve nekünk párunknak akik felszólaltunk).

Egy játékos tudását nem firtattam. Egyedül annyit kértem, hogy ne panaszkodjanak már minden kikapott meccsük után itt, mert rossz olvasni. Mint korábban írtam, el is mehetek (és el is fogok mert úgy látom ezt nem tudták felfogni a jelen levők, csak néhányan), de nem ez a normális ami itt folyik.

Te sem tudtad felfogni ali75. Pedig 40 évesen illene már. Senkinek nem mondtam hogy Fifa 16 isten vagyok, sőt...leírtam többször is, hogy most tértem vissza és még sokat kell tanulnom. Ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy ki hogyan jár ide panaszkodni sírni rinyálni. Egyébként te is személyeskedsz, mert nem tudsz mást. Gratulálok hozzá.

ui: Többet nem látogatom a topikot. Mindenkinek további jó panaszkodást arról, hogy a játék szar.

Új hozzászólás Aktív témák