Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkas90
senior tag
Te sem tudtad értelmezni sajnos a mondottakat.
Mond már el légyszíves, hogy mi köze a játéktudásnak ahhoz, hogy ki panaszkodik mindig itt a fórumban?Egyáltalán nem írtam támadóan senkinek sem a dolgokat. Az egész topiknak írtam, hogy borzalmas látni azt, hogy 10/9 hozzászólás panaszkodás csak.
Én is kifejezetten örülnék neki ha a gólvideók és a segítő írások lennének a topikban amit kiemeltél a két embernél. Viszont napok óta nincs így.Egy dologról szól csak a topik: szar a játék és nem én tehetek róla ha kikapok.
Ezt pedig már unalmas olvasni és nem hiszem el, hogy csak nekem (illetve nekünk párunknak akik felszólaltunk).Egy játékos tudását nem firtattam. Egyedül annyit kértem, hogy ne panaszkodjanak már minden kikapott meccsük után itt, mert rossz olvasni. Mint korábban írtam, el is mehetek (és el is fogok mert úgy látom ezt nem tudták felfogni a jelen levők, csak néhányan), de nem ez a normális ami itt folyik.
Te sem tudtad felfogni ali75. Pedig 40 évesen illene már. Senkinek nem mondtam hogy Fifa 16 isten vagyok, sőt...leírtam többször is, hogy most tértem vissza és még sokat kell tanulnom. Ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy ki hogyan jár ide panaszkodni sírni rinyálni. Egyébként te is személyeskedsz, mert nem tudsz mást. Gratulálok hozzá.
ui: Többet nem látogatom a topikot. Mindenkinek további jó panaszkodást arról, hogy a játék szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest