Új hozzászólás Aktív témák

• ali75

aktív tag

válasz zkas90 #4519 üzenetére

zkas90 !

Én azért kiváncsi lennék a játékodra?! Én amióta a fórumot olvasgatom (elég régen) nem láttam még tőled se videót se meccset belinkelve amit te játszottál volna!Ezt meg tehetnéd mert nagyon várom,kíváncsi lennék mire ez a nagy arc???!!!Biztosan nagyon nagy játékos lehetsz ha neked minden működik és nem zavarnak a játékban az olyan dolgok mint a hendi vagy hogy a gép kicsit csal persze nem a te irányodba!!! Itt ezen a fórumon két embert kritizálsz ahogy látom( most per pillanat) amúgy mindenkit mert te vagy a JANI a fifa 16 játékban!Az egyik az LedyGyuszi aki szerintem jó dolgokkal jön itt a fórumon,és nem utolsó sorban játszottam is vele ( Xbox one) több meccset!A meccsek alapján a játékát látva csak tanulni lehet tőle nagyon jól játszik! Megkockáztatva a kettőtök játéka közelében sincs a másikénak!!!Ezt a te esetetben látatlanban írom!(Ja és nem a te irányodba)szerintem! A másik Azog úr aki szintén linkelt már gólokat meccset ide a fórumra így láthattuk hogyan játszik!Szerintem te ezt a játék szintet nem hogy meg sem közelíted,hanem soha nem fogod elérni!Nagyon tetszik a játéka ami skilles ha kell sok passzos ha kell kontra van benne tehát minden tud jàtszani szerintem!Jó ötletekkel jön pl. csapatok felállások formációk stb.! Tőled ilyet még nem láttam sajnos de hát egy zseninek mint neked tökre nem számít milyen formáció milyen csapat milyen taktika van gondolom! További sok sikert a szenzációs játékodhoz( amit szívesen megnéznék fejlett már a technika ezért kíváncsian várom továbbra is( biztos halálra röhögném magam)!további jó játékot neked!!!

k3ll3rm4n: Neked csak annyit,ááá ...

A másik zseni...

Új hozzászólás Aktív témák