Új hozzászólás Aktív témák

• Luigi0086

csendes tag

válasz ali75 #4388 üzenetére

Üdv! Nba 2k jó,a legjobb kosaras a piacon. Online remek,handicapp az ott nem fogalom, vagy tudsz vagy nem,a gép nem segít be!! A pes dettó,az meg hogy nincs akkora tábora mint fifa az igaz,de... Ki kell próbálni,meg kell győződni! 98 óta benne vagyok sport játékokba,lehet vannak rossz nézeteim,de általába jókat mondok!!A nagyok azt mondják,ea játékot sose vegyél,évről évre vastagon lehúzzák rólad a bőrt,ergó pénztárcád,marketing az van,más nem... A 2 k nba az ea s nba liveot 90 ,10 arányba lemosta konkrétan!! Az a baj hogy foci buzi vagyok,már tavaly is pest vettem először,aztán fifa,idén detto, bár a boltba vaciláltam ,hmm nba 2 k vagy nhl 2016 vagy most jött a wrc rally 5 is ps 4 re, már bánom hogy fifát hoztam,ha ilyen játszhatatlan marad akkor beváltatom az is fix!! Nekem ez nem kell,egyik nap ilyen arcú a játék,másnap más,full random,a gép hol besegít,hol nem,nem is a te tudásodon múlik sokszor a meccs,próbáljátok ki a pes 16 online, ps4 xbox one vagy nba 2k 16!! Na oda tudás is kell ,nem vak szerencse,handicapp.. Nem beszélek zöldséget,ki kell próbálni!!!

Új hozzászólás Aktív témák