- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi0086
csendes tag
Üdv! Nba 2k jó,a legjobb kosaras a piacon. Online remek,handicapp az ott nem fogalom, vagy tudsz vagy nem,a gép nem segít be!! A pes dettó,az meg hogy nincs akkora tábora mint fifa az igaz,de... Ki kell próbálni,meg kell győződni! 98 óta benne vagyok sport játékokba,lehet vannak rossz nézeteim,de általába jókat mondok!!A nagyok azt mondják,ea játékot sose vegyél,évről évre vastagon lehúzzák rólad a bőrt,ergó pénztárcád,marketing az van,más nem... A 2 k nba az ea s nba liveot 90 ,10 arányba lemosta konkrétan!! Az a baj hogy foci buzi vagyok,már tavaly is pest vettem először,aztán fifa,idén detto, bár a boltba vaciláltam ,hmm nba 2 k vagy nhl 2016 vagy most jött a wrc rally 5 is ps 4 re, már bánom hogy fifát hoztam,ha ilyen játszhatatlan marad akkor beváltatom az is fix!! Nekem ez nem kell,egyik nap ilyen arcú a játék,másnap más,full random,a gép hol besegít,hol nem,nem is a te tudásodon múlik sokszor a meccs,próbáljátok ki a pes 16 online, ps4 xbox one vagy nba 2k 16!! Na oda tudás is kell ,nem vak szerencse,handicapp.. Nem beszélek zöldséget,ki kell próbálni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Apple asztali gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Renault, Dacia topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ford topik
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest