Új hozzászólás Aktív témák

• Luigi0086
    csendes tag

Na,akkor még egy kis íromány és be is fejeztem egyenlőre. Ez a christijan gyerek videóit szoktam néha lesni, sírok a röhögéstől akkora egy nyominger buzerátor... :D :D remélem valaki megint jelenti azt bannolják a fiókját, ez a Luckey gyerek is siralmas... Mondjuk a nagy youtuberek közül a kedvencem Spencer fc, akit rühellek az a buta nigger ksi... A kedvenc fifás youtubereim még, mgh, tom lfc heaven,pesbe meg special bradpitto,bár ő tol fel fifát is,illetve yescar,e kettő utóbbi spanyol,mind kettő vicces figura! :) A fórumba mdwec, és azog írásai tetszenek. Látszik hogy sokat bele tesznek a játékba. Azog elkeseredéseit pedig megértem,vagyunk itt egy páran még így... Azog te pc n tolod?? Most mondanám hogy vedd meg pc re a pes 16 ot,de az pc n jóval gyengébb,mint konzol... De lehet egy próbát megérne! :) Vagy pc elad és gyorsba venni egy ps 4 et mint mdwec,igaz ő ps 3 ról váltott :) Amúgy a pesbe akad még egy neuerem a kapuba,az a durva hogy dybala,neuer,hazard, erre a 3 játékosra sosem tellene a fifába,coint meg tuti nem veszek! Egyébként a leges legnagyobb gondom,az elpattogó passzokon kívül,az a védekezés,nyomhatom én a kört, x et, jockey,contain,tactical defending,legacy defending,túl van bonyolítva és nem is érzem,mint ahogy a taktikákat se mindig követi le a gép,ez a halálom... Amúgy az ultimate teambe akiket megutáltam, az idén Bacca,Menez, Jovetic, tavaly ugy doumbia,ibarbo volt a menő,de ez a basszuk előre meg pace pace,meg abumeyang,ez minden csak nem foci!! Akiket én ajánlok nektek: Danny, Neto ( brazil kapus) , Dybala, Gigliotti ( Boca Juniors) ,Lacazette, Luke Shaw, Jagielka, Cleverley ,Thiago (Atletico Madrid) , Clyne, Graziano Pelé kb most ezek jutottak eszembe,igen OP emberkék!! Más kérdés, van itt még mdwec kollégán és tigimogocikán kívül más ps 4 es versenyző!? Írjon psn azonosítót!! Felvenném, barátságos meccsre mindig vevő vagyok, akár fifa vagy pes! Mdwec kollégát meg el akarom csípni,hátha tudna segíteni védekezésbe és akkor lehet kevésbé lennék agybajos... Van mikrofonod ps 4 hez?? Akkor tudnánk dumálni is! Más kérdés,karrier módot akarok kezdeni,egy kis gyakorlással,world class szinten! 2 csapat van képbe, Liverpool vagy Dortmund??? Egy kis szavazást kérnék :) utóirat: nem fogom szét offolni a topicot ill. Pes vagy fifa háborút sem akarok! :)

Új hozzászólás Aktív témák