Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stylerr

addikt

válasz MdewC #2300 üzenetére

Még kell tolnom velük néhány meccset, elég frissek a srácok, de előzetesben annyit, hogy Salah dupla 4* brutális. Nagyon gyors a srác, fürge, mozgékony és jól is lő. Morataról valaki írta, hogy elég darabos, viszont én ezt nem érzem, valszeg a speed dribbler trait miatt. Egész jól mozog a pályán, jól is lő. Tavalyhoz képest brutális upgradet kapott, és meg merem kockáztatni, hogy a legjobb Serie A csatár (bár ez stílus függő is, én azért szeretek fejjátékot is alkalmazni, tudom, hogy te is ;) ) Parolóról csak annyit tudok mondani, hogy mivel én szeretem a szilárd középpályát, nekem nagyon bejön, plusz a távoli lövése első meccs alatt is kijött, hogy nagyon jó.

Ez az idei FIFA sokkal összetettebb, nehezebb/ bonyolultabb jól játszani mint tavaly. A középpályás védekezés még fontosabb lett, illetve a stamina rendszer nekem nagyon bejött, a sprintereket is visszaszorították, illetve a belöbbölés sem olyan OP már.. Végre még több statot figyelembe kell venni, és ez több játékstílust tesz lehetővé.

Új hozzászólás Aktív témák