Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Még kell tolnom velük néhány meccset, elég frissek a srácok, de előzetesben annyit, hogy Salah dupla 4* brutális. Nagyon gyors a srác, fürge, mozgékony és jól is lő. Morataról valaki írta, hogy elég darabos, viszont én ezt nem érzem, valszeg a speed dribbler trait miatt. Egész jól mozog a pályán, jól is lő. Tavalyhoz képest brutális upgradet kapott, és meg merem kockáztatni, hogy a legjobb Serie A csatár (bár ez stílus függő is, én azért szeretek fejjátékot is alkalmazni, tudom, hogy te is
) Parolóról csak annyit tudok mondani, hogy mivel én szeretem a szilárd középpályát, nekem nagyon bejön, plusz a távoli lövése első meccs alatt is kijött, hogy nagyon jó.Ez az idei FIFA sokkal összetettebb, nehezebb/ bonyolultabb jól játszani mint tavaly. A középpályás védekezés még fontosabb lett, illetve a stamina rendszer nekem nagyon bejött, a sprintereket is visszaszorították, illetve a belöbbölés sem olyan OP már.. Végre még több statot figyelembe kell venni, és ez több játékstílust tesz lehetővé.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Parkside szerszám kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mazda topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Parolóról csak annyit tudok mondani, hogy mivel én szeretem a szilárd középpályát, nekem nagyon bejön, plusz a távoli lövése első meccs alatt is kijött, hogy nagyon jó.