Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fpatrik17
    senior tag

Én azért megyek ezüstökkel, mert arany jatekosokkal allandoan önzőzök meg nem figyelek oda a játékomra. Feladom a csatárnak és megpróbálok nagy gólt lőni végigcselezve a pályán. Az ezüstökkel pedig az eredmény érdekében szükség van csapatjátékra. Így az ezüstökkel én sokkal jobban tudok játszani, 3 éve csak azokkal tolom. Sokkal élvezetesebb velük a játék. Aki kipróbálja velük garantálom hogy új értelmet nyer a játék és valódi szórakozásban lesz része. Ha lenne ellenfelem ezüst bajnokságban csak azzal játszanék, csak sajnos kevesen akarják élvezni hozzám hasonló módon ezt a nyomi játékot. :(

Szóval dióhéjban: Nem hinném hogy jobbak lennének mint az arany társaik, de valahogy sokkal élvezetesebb és eredményesebben lehet velük dolgozni. Ki kell próbálni valamelyik linkelt csapatomat és ráérezni a feelingjére. Olyan nekem az arany informos csapatom után újra ezüsttel játszani, mint koccintósbor meg szofi cigi után rágyújtani egy minőségi szivarra egy üveg jack daniels társaságában. :B

Új hozzászólás Aktív témák