egy lehetséges ok miért hülyül meg a játék, volt egy tippem, meg is kérdeztem az ea-tól, a válaszuk lentebb
idényben a meccs után meg lehet nézni milyen nemzetiséggel játszol, és feltűnt hogy nem éppen a legközelebbi kapcsolatokat keresi pedig ez lenne a dolga ha ezt a funkciót bekapcsolod, nálam rengeteg usa, arab emírség, stb. szerepel.
ea válasz:
"Köszönjük, hogy letesztelte PC-n is a játékot.Mivel ott is akad, valószínűleg nem maga a PS4 konzol a felelős hanem ezek közül valamelyik:- A játék kódolása - Ezt nem tartom valószínűnek hisz én is játszottam az ön hozzáférésével és ott nem laggolt.- Az ön internet elérése - Ennek tesztelésére nincs módunk, de az pozitívum, hogy az UO Trace adatok jól néznek ki. - Az ellenfelek akikhez csatlakozik túl távol esnek öntől - Ez viszont már elképzelhető. Továbbküldtem bejelentését fejlesztő kollégáimnak, az összes egyeztetett adattal együtt.Amint a fejlesztők visszajeleznek nekünk, továbbítjuk önnek a kapott információt.Reméljük mi is, hogy jó hírekkel tudunk szolgálni, minél előbb."
Persze szerintem ennek ellenére sem kellene laggolnia, de szerintem ez már tényleg az ea szerverek problémája
Mindegy a program is szarul van leprogramozva mivel nem a legközelebbi kapcsolatokat keresi...
Persze ennek a folytatása az volt megint hogy az én internetem rossz, de hogy miért jó minden játék online csak ez szar semmi válasz...
De, és ez nagy szó, elismerték hogy van benne programhiba, ha valakit érdekel ebben a levélben:
"Köszönjük a mérsékelt hangvételt és türelmét, megpróbálunk mindent, hogy a végére járjunk ennek az ügynek.
A keresési probléma létezik, azon már dolgoznak fejlesztő kollégáim és hamarosan várható a javítás.
Ez egy játékhiba, amiért elnézést kérünk, remélem, hogy nem kell sokáig várnunk a javítására.
Az akadó meccs problémával az a gond, hogy nem minden magyar játékost érint és nálunk sem jelentkezett a probléma. (nem a vállalati hálózatot hanem egy mezei wifi elérést használtunk a teszthez)
A kollégákkal tanakodtunk és van 2 újabb javaslatunk, melyekkel esetleg le tudjuk szűkíteni a kört és nem kell hozzá másik PS4 / internet elérés.
1. A játékon belül lépjen be a testreszabás menüpontba és törülje le az alábbiakat.
"EASFC Catalog Update 1", "Fifa 14 Title Update", "FUT Squad Update 1", "Match Day Squad", "Online Squad", "Squads 1", "UGC Data 1", "Game Face".
(ha nem játszik a játék egyjátékos módjával, akkor a mentéseket is törülje a testreszabás alól)
Ezután próbáljon meg néhány meccset és ha továbbra is akad, a 2. lépést is végezze el.
2. Átmenetileg megadtam önnek a játék PC verzióját.
Arra szeretném kérni, hogy próbálja ki egy számítógépen a játékot, játsszon néhány meccset a problémás játékmódban.
Ha ezeket elvégzi és továbbra is ugyanúgy akad, elküldöm bejelentését a fejlesztőknek, akik tüzetes vizsgálatot végeznek a hozzáférésén.
Köszönjük együttműködését, várni fogjuk válaszát."