Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grass

aktív tag

Sziasztok!
    Egy kis segítséget kérnék itt az E-felvételi útvesztőjében.

Személyes adatok: Tanulói/hallgatói azonosító.Ez micsoda? Én nem kaptam semmilyen plasztik kártyát ilyen azonosítóval, pedig 2007 tavaszi félévében még főiskolai hallgató voltam. Sőt, még most is az vagyok elvileg. (2004-ben kezdtem főiskolai tanulmányaimat)

Felsőfokú tanulmányok: Államilag támogatott félévek száma.A helyzet az hogy az iskola hivatalosan 7 félévből áll. 6 félév +1 félév szakmai gyakorlat. Nekem a gyakorlatom alatt nem volt időm megírni a diplomamunkát, így azt most csinálom. Ez elvileg akkor a 8. félévem, de nincsenek már tanóráim meg semmi, csak a diplomamunkával foglalkozom, és majd júniusban államvizsgázom. Na most akkor nekem mit kellene a rublikába beírnom? :S

Többlet pontok: nyelvvizsga. A diplomához szükséges alap nyelvvizsgát is fel kellene tölteni, csak úgy igazolás céljából? Mert ugye azért nem jár plussz pont.

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
    OTDK/TDK igazolás:
    Ez nem tudom pontosan mire vonatkozik, vagy mi is ez?

Szakmai tevékenység igazolása:
    Itt sem tudom pontosan mire van szükség. A féléves gyakorlatomról kell igazolást szereznem és feltöltenem? Vagy itt valami egyéb tevékenységre gondolnak pl HÖK?

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák