- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Mirage
tag
Szép estét,
A mai nap zeneszáma: Black - Wonderful Life [link]
No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life
No need to laugh and cry
It's a wonderful, wonderful life
Napi Tarot: Ten of Pentacles
Általánosságban boldogságot, kiegyensúlyozott családi életet, értékrendet jelent ez a kártya. Az utóbbi két napra különösen igaz, hiszen javarészt az anyukámmal tölthettem, ami ritka és így most kifejezetten közelinek érzem magam újra a családomhoz.
Úgyhogy erre nagyon jól reflektál a kártya, a hétvégén még kicsit a szomorúság felé hajlott a hangulatom, de mostanra stabilan visszaállt a jókedv felé.
A nap röviden: Először is, a tegnapi nap kimaradt, mivel túl fáradt voltam már este az íráshoz (pont, mint most, de azért erőt vettem magamon).
Túl hosszan nem szeretném kifejteni, a családommal töltöttem a napot és jó volt.
Igaz ez a mai napra is, bár most sokkal kevésbé mozgalmas stílusban.
Időközben megjött a tanévkezdésre rendelt táskám is, sokkal jobban fest élőben, mint vártam, az anyaghasználat is kiváló. A laptopomhoz választott tok is megjött váratlanul, úgyhogy most már az is védve lesz majd, azt hiszem ez nem árt egy ilyen drága darabhoz, elvégre jó lenne megőrizni minél jobb állapotban majd az esetleges eladásra.
Tegnap még rendeltem egy extra bőr és egy nato szíjat az órámhoz, de egy időre mostmár leállok az órás témával, kezdek függő lenni.
Kedvem támadt olvasni valamit, a választásom a Dűne szériára esett, mindig is érdekelt, de sosem jutottam el odáig, hogy elolvastam. Gondoltam itt az ideje a film előtt bepótolni.
Filóztam rajta, hogy angolul vagy spanyolul álljak neki, de végül maradtam az eredeti nyelvnél, a legjobb élmény érdekében.
Nagyon várom már hogy megérkezzen. Természetesen ezt is külföldről kellett rendelni, hihetetlen, hogy a magyar könyvesboltoknak ennyire nincs raktáron semmi idegennyelvű könyvük. Az első három kötet box set-et rendeltem meg, ez így sokáig „elég lesz”.Mára ennyi voltam, túl fáradt vagyok már ahhoz hogy hosszabban írjak.
Aktív témák
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Futás, futópályák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest