Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
-
Necronom
senior tag
válasz
dragon1993 #4830 üzenetére
Az alap koncepcio pont az, amie nekem is szuksegem lenne
Tehat nem akarom letolteni, szerkeszteni, majd ujra feltolteni, ert ezt egy FTP-vel is meg lehet csinalni...
De azert a Google sem okositottal fel magat idaig
" Azonban a Team Drive fájlok nem szerkeszthetőek, csak megtekinthetőek, ha nyitva vannak a Drive File Streamen keresztül - a dokumentumok szerkesztéséhez meg kell nyitni azokat a webes Drive-ban"
A webes drive meg *&*&^%#&*
De nagyon szepen koszonom, hogy foglalkoztal a dologgal!A Syncplicity viszont ugyfest jo - csak kicsi erdekesen viselkedik
A "gyoker" mappaba nem lehet irni
Viszont ha a Syncplicity webes felulten megcsinalok egy konyvtar rendszert, azokba mar igen, a megfelelo gepeknek pedig lehet jogokat adni egyes mappakhoz, hogy irhato, olvashato
Meg arra nem jottem ra, hogy a szinkronizacio miert nem azonnali - ha ezt meg el lehetne erni nala, akkor szamomra tokeletesen megfelelne
A cel egyebkent pont az lenne, hogy egy doksit valaki elkezd, majd egy masik valaki dolgozik pont azzal a fileval es folyatja azt, majd egy 3. valaki pedig ertekeli
Igencsak nehezkes mindig letolteni, aztan vissza a felkeszet vagy a kesz doksit ertekelni, igy viszont, hogy rogton hasznaljuk is szuperjo -
Necronom
senior tag
válasz
MaCS_70 #4826 üzenetére
Bosegesen elegendo a 10Gb, csupan nehany excel filerol van szo altalanossagban, de a munka vegezyevel is joszerivel 2 gb a felhasznalt adatmennyiseg
Eeeesss mukodikcsinalt is egy betujeles meghajtot a sorban kovetkezot
Innentol akkor fogok egy barmi mas gepet, barhol es arra felteszem a kliens progit es azon is megcsinalja? -
Necronom
senior tag
Sziasztok,
Engem nagyon erdekelne az a resze a dolognak, hogy egy maghajtonak lathassam a szinkronizalt mappamat
Igy igazbol tokre mindegy lenne hogy az Google vagy One vagy barmi, ha az a gepeken rajta van
Azt nem tudom, hogy egy adott mappat fel lehet mappolni egyatalan egy meghajtonak?
Vagy ezt hogyan lehetne okosan es egyszerubben megcsinalni?Udv: Necro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest