Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alapz@j
tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Dropbox. Ez és a SkyDrive az egyetlenek, melyek kliensei admin jogosultság nélkül is telepíthetőek - munkahelyi gépen elengedhetetlen

-
erdoke
titán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Képekre az Everpix verhetetlen, korlátlan tárhely + fotók több szempontú, automatikus (intelligens) rendszerezése, pofás app mobil eszközökre, Flickr-höz képest veszett gyors feltöltés, stb. Hab a tortán, hogy béta tesztelőként anno még 20 dollárért vettem az éves full hozzáférést.
Ezen kívül a Dropboxot használom, mert szinte minden mobilos app támogatja, de náluk. nincs szükségem extra tárhelyre. Egy időben a SkyDrive-ot is gyakrabban piszkáltam, mert ott van 25 GB ingyen tárhelyem, de különösebben arra sincs szükség.
Apple eszközök miatt mentésekre használom az iCloudot, illetve zenékre az iTunes Match-et, ezek is nagyon hasznos dolgok. -
desigo
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én szinte csak a telefonnal készített képeket syncelem amióta egy telefon meghibásodás miatt odalett pont egy nyaralós képsorozat.
Dropbox erre a célra tökéletesen megfelelő de biztonsági tartalékként a Driveal is leszinkronizáltatom.
MediaFire és a Mega ami még lett regisztrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest