- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bluetooth-headsetekről általában
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna a felhőalapú adattárolással, hogy két helyre szinkronizálnám az fájlokat. A google drive és a dropbox-ba. Mivel alapból saját mappát hoznak létre, így egymásba ágyaztam őket, hogy ne kelljen fájlrendszer szinten duplikálnom a fájljaimat. (Google Drive és abban a dropbox mappa). Ez eddig szép és jó, ha külön-külön szinkronizáltatom őket akkor gond nélkül megy minden, de ha egyszerre fut a háttérben a két szinkronizációs folyamat, akkor az egyik azt mondja nekem hogy nem lehetséges szinkronizálni a fájlokat. A google drive szokta ezt inkább kinyögni nekem, habár lehet azért mert a dropbox hamarabb indul
.
Nincs sejtésetek, hogyan lehetne megoldani, hogy - anélkül hogy én külön indítom a szinkronizációt - működjön a dolog?
Üdv,
Sigismund
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Update 08.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest