- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
válasz
Fandango #3792 üzenetére
Nem igazan ismerem, de ez csak fototarolas ugye? Ahogy mondtam, nekem is csak kepek tarolasara kellene, mappakban, barhol barmikor eltudjam erni, szinkronizalni is tudjam. Plusz ha kellene akkor barmilyen dokumentumot is tudjak felrakni, esetleg megosztani. Ezert kerdeztem csak azt a ketto szolgaltatot.
Kerdesem meg tovabbra is az, hogy Dropbox vagy GDrive jobb kepek tarolasara (ha kell dok megosztas)? Melyiknek jobb a kliens progi, akar win es droid oldalon?!Ettol fuggetlenul koszi a tippet.
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Erdeklodom, melyik lenne a jobb valasztas fenykepek tarolasara? Dropbox vagy GDrive? Plusz erdemes-e a fenykepeket ezeken a szolgaltatoknal tarolni?
Ha igen akkor megy az elofizetes.Valaszokat elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest