- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
sajog159 #5415 üzenetére
Ezen a gépen csak C: van, nem tudom most megnézni, ahol nekem is szintén a D: -n van a Dropbox mappa, hogy nálam hogy néz ki. Csak egy ötlet: nem lehet hogy csak a file helyére mutat (D-re), de nincs másolat a C-n?
A Sync fülön nem tudod átírni az útvonalat (nekem D:/Dropbox) és abba az üres mappába áthelyezhetsz mindent (először csak egy próba file-t hogy látni lehessen minden jól műkodik-e. Biztonsági másolatot készítenek, nehogy félre menjen valami...) -
sopruk
senior tag
válasz
sajog159 #5413 üzenetére
Szia!
A Dropbox telepítése során a felajánlott útvonalat lehet átírni, ahova létrehoz egy üres mappát. Amit ebbe belepakolsz, azt szinkronizálja fel a felhőbe.
Ha már fent van, akkor a beállításoknál a Sync fülnél át tudod írni ezt az útvonalat.Én ezt használom, de biztos tudnak majd javasolni másik szolgáltatót, amelyiknél külön mappákat lehet kijelölni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Programozás topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest