- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nylontacsko #6003 üzenetére
Már ne haragudj, de ha ezt tudod - akkor miért regisztráltál mégis?
-
-
Vidám reggelt!
Több terrás, nem belenyúlós tárolás érdekelne. Ha lenne szuperságos akciós ajánlat, annak örülnék.
Kapom a Crackberry jobbnál jobb napi ajánlatait, de megnyitni nem tudom, mert usa only. -
válasz
RockFonok #5433 üzenetére
Nekem fizetett Degoo van. az extra 10 terrás.... (1200 euro) Mobilról és számítógép asztali kliensről is elérhető elég jó titkosítással. Induláskor kódolgat és lassan kapcsolódik, kulcs csere és társai. De aztán jól megy.
Mobil és asztali külön, de kereszt elérést biztosít. Triplán tárol mindent.
A helyedben a Yandexet én hagynám... az egy orosz cég. Ki tudja mit csinálnak veled.
A harmadik, (külsős) adatokkal nem visszaélni akaró szolgáltató a javasolt, ami viszonylag közel elérhető és jogilag átlátható(bb). Maradnék európai keretekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged