- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Én most a GoodSync szoftvert próbálgatom (sajnos nem ingyenes) ami helyi mappákat tud szinkronizálni és van benne olyan funkció, hogy x napig egy rejtett mappában eltárolja a módosításokat/törléseket.
Tehát ha a bal mappában módosítok egy fájlt akkor a jobb mappában megőrzi a módosítás előtti fájl változatokat 30 napig. És fordítva ugyanez. De lehet választani csak egyirányú szinkronizációt is (backup).
Tud direktbe szinkronizálni onedrive-val, google drive-val és dropbox-szal, illetve ftp-vel, webdav-val meg tudom is én mivel még.
A felhőben is ha kell létrehozza a history mappát. Viszont ha a felhőben módosítasz valamit, azt nem tudja észlelni (csak onedrive-val próbáltam). A törléseket persze tudja, csak a fájl módosításokat nem. Ilyenkor gondolom időzíteni kell a szinkronizációt, de ezt a részét még nem nagyon próbáltam.
Még azt is be lehet állítani, hogy ha túl sok törlést észlel akkor küld egy értesítést és nem szinkronizál automatikusan. Szóval nekem eddig bejön.
(#3580) Jarod1: A SurDoc még mindig böhöm lassú? Feltöltenék rá vagy 40GB pdf-et, de ha csiga lassan tölti be őket még mindig akkor inkább kihagyom.
PC-vel tud szinkronizálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A felhőben is ha kell létrehozza a history mappát. Viszont ha a felhőben módosítasz valamit, azt nem tudja észlelni (csak onedrive-val próbáltam). A törléseket persze tudja, csak a fájl módosításokat nem. Ilyenkor gondolom időzíteni kell a szinkronizációt, de ezt a részét még nem nagyon próbáltam.