Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
A Sky-t nem igen ismerem, nem használom. Annyit teszek, hogy 2 gép között szinkronizálva van a fotók mappa (az a bizonyos 35 giga) a live Mesh segítségével, ami ha jól tudom szintén a Sky-t használja (csak nem értem, mert úgy tudtam hogy 25 gigáig enged szinkronizálni, de nekem a 35 giga után is ugyanúgy szinkronizál a 2 gép között) Mind1, ezt még nem jártam körbe, nem tudom hogy müxik...
(#135) Mela Kehes:
Ha leírom hogy mire jó, vagy ha leírom hogy Neked mire jó???
(egyébként nem fontos már a rajtam keresztüli reg, már a második 50 gigát gyűjtöm, az egyik fullon van
)
De egyébként ez egy tárhely (szinkronizáció nélkül), ami 10gigával indít, és 50gigáig bővíthető meghívással (1-1 gigával a meghívottnak és a meghívónak is alkalmanként), van Win-es és Androidos kliens is (csak azért e kettőt írom, mert Én mást nem használok
), és Én biztonsági tárolásra használom (elsőt videókra - mert kb. 2 giga a fájlméret határ, aztán csináltam a másodikat a fotókra, de közben rájöttem hogy fotókra elég a box is)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DMark Vantage eredmények
- droidic: Gmail + MI: na mi van bekapcsolva?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux Mint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Valami baja van a tápomnak
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(egyébként nem fontos már a rajtam keresztüli reg, már a második 50 gigát gyűjtöm, az egyik fullon van
)
), és Én biztonsági tárolásra használom (elsőt videókra - mert kb. 2 giga a fájlméret határ, aztán csináltam a másodikat a fotókra, de közben rájöttem hogy fotókra elég a box is)