- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
A Sky-t nem igen ismerem, nem használom. Annyit teszek, hogy 2 gép között szinkronizálva van a fotók mappa (az a bizonyos 35 giga) a live Mesh segítségével, ami ha jól tudom szintén a Sky-t használja (csak nem értem, mert úgy tudtam hogy 25 gigáig enged szinkronizálni, de nekem a 35 giga után is ugyanúgy szinkronizál a 2 gép között) Mind1, ezt még nem jártam körbe, nem tudom hogy müxik...
(#135) Mela Kehes:
Ha leírom hogy mire jó, vagy ha leírom hogy Neked mire jó???(egyébként nem fontos már a rajtam keresztüli reg, már a második 50 gigát gyűjtöm, az egyik fullon van
)
De egyébként ez egy tárhely (szinkronizáció nélkül), ami 10gigával indít, és 50gigáig bővíthető meghívással (1-1 gigával a meghívottnak és a meghívónak is alkalmanként), van Win-es és Androidos kliens is (csak azért e kettőt írom, mert Én mást nem használok), és Én biztonsági tárolásra használom (elsőt videókra - mert kb. 2 giga a fájlméret határ, aztán csináltam a másodikat a fotókra, de közben rájöttem hogy fotókra elég a box is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest