- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
grizlisandor #17 üzenetére
1-2 napon belül ezutàn jött, hogy jogos az igényem, és küldték a visszautalás részleteit, már nem is tudom, hogy milyen szolgàltatón keresztül. Jött is.
Nincs egy szavam sem.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #16 üzenetére
Leadtam az igényt én is.
-
Integrale
veterán
Meg is jött az utalás. Garancia lejárt már a telefonról, ennek ellenére is a legmagasabb összeg jött.
-
grizlisandor
veterán
válasz
A Molyember #8 üzenetére
Azért ez túlzás, inkább azt mondanám, hogy covid óta a QC minden gyártónál el van lazázva, sok gyártó, beszállító önti a világra a hibás termékeket/szemet.
Kijelző sárgulás, akku puffadás, hátlapi kamera szenzor üveg repedés, de legalább nem seprik a szőnyeg alá, mert más gyártóknál láttuk hogy kezelik.
Itt felvállalják és kíváncsi leszek a story-ra, vagyis megélem 7a tulajként, a hosszú hétvégén átolvasom a 4a tapasztalatokat.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
peugeotmate #10 üzenetére
Köszi, pontosan így van, meg is jött ma az email neki.
Egyébként kéz alól vettem jó egy éve 120-ért, most meg 162385 Ft-ot kap.
Akkor ez jó biznisz voltBár jól elvan a 7A-val is és nem púpos, a szögleteset szereti...lehet használja amíg púpos nem lesz.
Váltani is Pixelre váltana, nem kell neki nagy, 8A-ra nem érdemes váltani, inkább 9A, ami még drága meg igazából nincs is használt. (esetleg majd egy alza bontottra benevezném)
A sima 8/9 meg ezek Pro-i meg akku időben nem túl jók, és nincs is ilyen nagy igény. -
janeszgol
félisten
válasz
A Molyember #8 üzenetére
Ez mindig is igy volt. A Nexus mobilok (Asus, HTC, LG gyártott nekik) és táblagépek (amiből kettő Asus volt) is nagyon szórtak összeszerelési minőségben. A Pixelek is. Utóbbiaknál nem tudom ki az összeszerelő.
-
A Molyember
tag
Ezen a ponton mar eszszerubb meg se venni a Pixeleket, annyira szor a minoseg. Egy ekkora mamut, mint a Google, miert nem tud konzisztens megbizhatosagot lerakni az asztalra?
-
Hm... elég szokatlan megoldás az akkuméret növelésére.
-
Azért ez pozitív hozzáállás
Amikor a párom alig több, mint 2 éves Samsung A52s telefonjának az akkumulátora feldagadt, a Samsung csak szélesre tárt karokkal nyugtázta a dolgot
-
Bitlisz
aktív tag
Érdekes, párom használtan vett telefonja azírja 456USD-re jogosult...ilyenkor kapja a zsét és deaktíválják az eszközt?
-
janeszgol
félisten
Szép eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Androidos tablet topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest