- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
modd3r
őstag
Nézd, én is elfogadom az álláspontod, de nyilvánvaló, hogy olyan dolgokról alkotsz véleményt, amikben nem vagy otthon.
''Egy olyan esettel sem találkoztam, ahol bárki szólt volna, hogy foltozz haver.
'' Azért, mert te nem találkoztál vele nem is létezik ?
Én magam több olyan hackert ismerek, akik e-mail-ben szólta egy-egy rendszergarázdának, hogy lyukas a rendszere. (pl.: freemail,stb.)
Ezek az esetek, nem kerülnek nyilvánosságra. (nyilvánvaló okoból...)
Tudnod kell, hogy a hazai törvények azt is büntetik, ha v.ki nyilvánosságra hozza az ismert hiányosságokat. -
modd3r
őstag
Egy másik megközelítés:
A hacker olyan technofil ember, aki a szoftverek és a hardver eszközök mûködésének minél alaposabb megismerését, teljesítményük maximális kihasználását, a számítógépes és telekommunikációs rendszerek gyenge pontjainak felderítését, és nehéz programozási feladatok megoldását élvezi; tevékenysége célja nem a (szándékos) károkozás, szemben a crackerrel -
modd3r
őstag
Rendben.
Szerintem a hacker egy olyan beállítottságú ember, aki az élet MINDEN TERÜLETÉN
keresi a kiskapukat, mert jól tudja, hogy ha ő megtalálta, más is rábukkanhat, és ezért minél előbb orvosolni kell a problémát.
Magyarán: aki a netről progikat tölt le, és azokkal próbálkozik, valamint aki csupa rossz szándékból rendszereket tör, aki vírusokat ír (a hír maga is sántít) az NEM HACKER !
Ennyi... -
modd3r
őstag
Ja, azzal viszont nem értek egyet, hogy a hackerek nem tudják, hogy mik is valójában.
Ugyanis sok crackerből (vagy black hat hackerből, mind1) lesz hacker (vagy white hat hacker, ahogy tetszik), magyarán imserik a dolog ''sötét oldalát'' is.
Innentől már csak az ember személyén múlik, hogy rossz irányba megy el, vagy sem.
Maximum hazai szinten tudom elképzelni ami írtál... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- iPhone topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest