- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Sztem nem lehet valós életbeli plákat hozni hekkerségre krekkerségre. Én nézőpontomból ez a példa is rossz, ugyanis az ipse aki a fotelomban üldögél már visszél a helyzetével, míg akiket én említet, megnézte hogy be tud jönni és nem ment be. Egy kicsit se érzitek a különbséget?
De csak abba gondoljatok bele, ha mindenki csak törné fel a lapokat, midnenki bűnözne, és senki nem szólna ilyenekért, hogy ilyen meg ilyen hiba van, mennyivel késöbb derülne fény biztonsági résekre. Szóval _kellenek_ az ilyen emberek, sokat _segíthetnek_.
Szóval mégeccer, természetesen ha a házamban találok vkit az nekem sem teccene, de szivesen fogadok bármilyen levelet arra vonatkozóan hogy mien gyengéi vannak a weblapomnak. Egészen másról van szó, tehát még1x, ne erőltessük a valóviágból vett példákat hekkerségre,krekkerségre, mert nem magyarázható így(én is megtettem korábban tudom, biztos erre a példámra is jön vmi ellenpélda, de én megpróbálok leszállni erről)
Na tényleg písz.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
-
steveetm
őstag
Ne egészen érted mire gondoltam.
Pl kikötöd hogy a loginneved max 5 betüs lehet. Te véletlenül egyel több betüt gépelsz, nem olvastad el hogy max 5 betü stb, és nem kezeled le jól azt hogy hoszabb usert kaptál...máirs bekerült egy fölös bájt, ami lehet hogy egy létfontosságú változót állít igazra(mondjuk admin mode:) )
steveetm
őstag
például huzat kinyitotta és nem veszik észre. De hogy mondjak egy példát nem szándékos ''feltörésre'' is, a login od a weblapon hibásan működik, és a hosszab neveknél buffer overflow jelenség, visszalöki pl a te jelszavadat vagy másét. Nem is akartam ezt megtudni, mégis megtudtam, szólok neked hogy gáz van, ezért nem fizetnek, tök spontán történt. Itt is ugye mien köcsög vagyok, jelentsél is föl...
steveetm
őstag
rossz példe szvsz, ugyanis a bűnűző kárt okoz neked, mígy egy hekker aki feltöri a lapod pl, az szól hogy te figy rakjá fel peccset apacshoz, mer bárki bármit csinálhat a gépeden, és ennyi.
hú de szemét köcsög nem?
nem kéne az ilyen embert összekeverni azzal aki feltöri a lapod, letöröl mindent és utána szól hogy te figy szar az apacsod, ezt megszívtad.
Üdv.: steveetm
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest