Keresés

Aktív témák

• steveetm

őstag

válasz Den #72 üzenetére

Sztem nem lehet valós életbeli plákat hozni hekkerségre krekkerségre. Én nézőpontomból ez a példa is rossz, ugyanis az ipse aki a fotelomban üldögél már visszél a helyzetével, míg akiket én említet, megnézte hogy be tud jönni és nem ment be. Egy kicsit se érzitek a különbséget?

De csak abba gondoljatok bele, ha mindenki csak törné fel a lapokat, midnenki bűnözne, és senki nem szólna ilyenekért, hogy ilyen meg ilyen hiba van, mennyivel késöbb derülne fény biztonsági résekre. Szóval _kellenek_ az ilyen emberek, sokat _segíthetnek_.

Szóval mégeccer, természetesen ha a házamban találok vkit az nekem sem teccene, de szivesen fogadok bármilyen levelet arra vonatkozóan hogy mien gyengéi vannak a weblapomnak. Egészen másról van szó, tehát még1x, ne erőltessük a valóviágból vett példákat hekkerségre,krekkerségre, mert nem magyarázható így(én is megtettem korábban tudom, biztos erre a példámra is jön vmi ellenpélda, de én megpróbálok leszállni erről)
    Na tényleg písz.
    Üdv.: steveetm

• zsoltee10

addikt

válasz Den #72 üzenetére

Ugyanezt a példát mondtam én is. :)

• tomcs

őstag

válasz Den #72 üzenetére

ha mar itt tartunk a hacker nem feltetlen jelenti azt _eredetileg_ hogy betor csak azt hogy meg tudna tenni. megint mas teszta hogy nincs az ami filmekben megszokott jo es rossz csak jobb meg rosszabb. az meg jobb ha egy rendszerbe nem lehet vagy legalabbis nem eri meg betorni mintha csak kijelentik hogy nem szabad, de ugye az ember legtobbszor sajat karan tanul. na jo nem offolom szet inkabb fexek :)

ha meg mar a jobb meg a rosszabbnal tartunk, pl 1 iskolai honlap + levelezorendszernel ami a 99%ban destruktiv script kiddiek gyakori celpontja megis jobb ha olyan valaki mutat ra a hibara aki nem azon elvezi ki magat hogy a gergoke uzenete nem jut el marikahoz hogy talalkozzanak a biosszertarnal... ofkoz ez se feher hanem inkabb szurke de feher csak az ariellel mosott ruha szal ilyen a vilag

Aktív témák