- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #330 üzenetére
Nem kell félremagyarázás.
Én bevállaltam.
Te nem.
Ennyi.A többi csak süket duma.
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #328 üzenetére
Szerintem, tök egyértelmű a hozzáírás nélkül is hogy természetesen csak szerintem. Nem statisztikát hoztam, vagy közvéleménykutatást. Csupán attól hogy nem írtam le oda a véleményem már akkor sem volt más, nem azért mentem oda.
Nem tudom, melyik szavak értelmét nem érted az állítólag és a lehet rosszul emlékszem közül, de láthatóan nem érted a szavak jelentését. Utána tudtam volna nézni, ahogy meg tudnám keresni a cikket is ahol erről olvastam, de tök fölösleges. Nyilván még sosem fordult elő hogy (egy cég) állított valamit és később mégse pont az lett.
De ha már ennyire szar, troll, meg hazug vagyok, szavaztassuk meg a többieket, itt, vagy akármelyik win topikban hogy kettőnk közül ki a troll és ki sértegeti a másikatÉn bele merek állni
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #324 üzenetére
"Nana, a trollokot és a kéretlen okoskodókat ne keverd azokkal a fórumtagokkal, akik ténylegesen segítséget akarnak kérni, megoldást akarnak egy adott problémára, vagy éppen információt valamiről amit nem értenek."
Ezért nem írtam 100, hanem csak 70%-otVannak akik valóban hasznos tanácsot kapnak tőled. Mondjuk a többiek egy része is - csak 'furább' stílusban... És nyilvánvalóan nem erre a topikra értettem, hanem a téma rendes - win10, win11 - topikjaira.
"de még abban is echte hülyeséget írtál"
Amiben rögtön be is ismertem, hogy állítólag, és még az se biztos hogy jól emlékszem. De ez ne zavarjon. És nem egy lassan egy éves cikkre emlékszem - Stingtől amúgysem olvasok semmit - hanem kb. hónapos. De még most sem tartom kizártnak, ahogy azt az eredeti hozzászólásban is írtam, hogy pusztán rosszul emlékszem.Mindenesetre köszönöm hogy tökéletesen igazoltad mindenki előtt a valóságtartalmát (vagy legalábbis egy részét) annak amit írtam
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #320 üzenetére
Kiket is? Úgy a 70-90%-át annak aki segítséget kér. Van akit már rögtön az első, van akit harmadik válaszodban. Néha nem lehet eldönteni hogy trollkodsz, kisebbrendűségben szenvedsz, szándékosan provokálsz, egy 12 éves gyerek vagy-e aki így éli ki magát, vagy egyéb.
Nem, az enyémmel nincsen. Legalábbis ilyen szintű mint nálad. Nálam másféle van
Az utolsó mondatodig egy tök korrekt és elfogadható választ adtál, azzal viszont megint csak az lett, hogy te láthatóan szándékosan provokálsz, ha kell, ha nem. Lehetett volna máshogy is lekezelni amit írtam, te a provokálást választottad. -
zseko
veterán
válasz
King Unique #314 üzenetére
Te lenézed az embereket. Ezt mindenki azonnal levágja aki két mondatot is beszél veled vagy olvas tőled. A tudásoddal nincs gond az nem kétséges, a személyiségeddel ellenben igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest