Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
válasz
üzenetére
Nem tudom, hogy az utóbbi évekeben változott-e a Keserű revolverek egyedi barkácskészlet jellege, de évekkel ezelőtt úgy nézett ki, hogy elcsíphettél jót, amivel sokat lehetett szórakozni, meg ócskát is, ami hamar lehevert. Én az utóbbi cipőbe léptem, és amilyen marha voltam, kétszer is. Az aludobos jól forog, de kb. fél év múlva már alig sütütt el valamit. Az acél dobost annyira nehezen forgatja, nem is nagyon szeret a pozícióba fordulni, hogy lényegében konstrukciós zsákutcának nevezném (de az acéldobossal legalább nem kellett várni, az már vadonatúj állapotában is alig sütött el valamit, de javították, persze később ez is bedobta az unalmast) Azzal hitegetem magam, hogy egyszer feldarabolom őket és megerősítem a rugót meg átpolírozgatom a kapcsolódó felületeket, de számomra egy k. mérgesítő csalódás volt. Az én keserveimtől persze még te vehetsz jól működőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Projektor topic
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest