- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gunnyescobar
csendes tag
válasz
domerator #3849 üzenetére
Ezel a mondatoddal: ''Alapjában igazad van, de ha elkezd komolyan edzeni, akkor az átlagember napi táplálkozásával tényleg nem tud annyi fehérjét bevinni, amennyi szükséges lenne sporthoz, főleg nem növekedéshez.'' kapcsolatban kérdezném, h a vödrös fehérje megjelenése előtti időkben akkor hogyan építettek brutálisan izmos és egyben erős testet is? Ha vödrös cucc nélkül ez nem lehetséges akkor azok az emberek ufok voltak
?
-
gunnyescobar
csendes tag
válasz
domerator #3849 üzenetére
Nemtom én a természetes dolgok híve vagyok! Már amennyiben a mai túrót,tejet ésatöbbit természetesnek lehet nevezni. 100g túróban 16g fehérje van egy evésre meg szoktam enni 250got + mellé egy pohár joghurtot ez így nincs 500 pénz és rohadt jól lakok vele. Majdnem meg is van az 50g fehérje akár a steakkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest