- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Igen jogsihoz.
Kresz vizsgára is csak a januárira megyek, hogy minél többet tanulhassak rá.
Elsősegélyt meg elcsesztem elsőre sajnos, most jön a második nekifutás.Remélem nem blokkolok be most. Nem tudom egyáltalán mi a szart izgulok közben, annál jobban elfelejtek mindent.
-
kolosanyi
veterán
Félre ne érts, nem bántok senkit, ne is vegye senki annak. Ez csak az én véleményem. Nekem a szertorna az "igazi". Onnan vesznek át elemeket, gyakorlatilag a sw nem más, mint utcai torna. Nem vagyok tornász, de ha csinálok valamit, azt próbálom precízen, szabályosan megcsinálni. A részletek nekem fontosak.
-
kk831228
addikt
Így van nem ugyanaz...
SZVSZ: Annyi hogy vannak benne olyan elemek amit tornászok csinálnak ,de nem a szépségre mennek... Minél több gyakorlatot meg tudj csinálni még ha nem is szabályos... A kondni parkok se azért épülnek hogy profi tornász legyél, egyszerűen csak hogy rávegye az embereket a minimális mozgásra...
Aki meg kicsit tovább akar lépni az tud gyakorolni szabályos gyakorlatokat.
-
kolosanyi
veterán
Nem akarom megszólni, de tele van szakmai pontatlansággal a cikk, illetve a fazon fizikuma - bár relatíve jóval erősebb nálam, abszolútértékben már nem biztos - egyáltalán nem olyan durva. Látom, miket csinálnak akár csak az itthoni, nem profi, huszonéves tornász gyerekek, simán lepipálják. Csak a szertorna nem divatos, nincs alatta dubstep és nem lógatják ki az alsójukat, meg nem félmeztelenkednek nyilvánosan. Őt most valamiért nagyon felkapták, de ennyi erővel Berki Krisztián (tornász) is rakhatna fel videókat magáról, ahogy alapozáskor 20-asával csinálja a támasz nélküli kézállásban karhajlítást, mert annyikat szokott nyomni. Csak ez neki rangon aluli lenne.
(#9094) Bannani
Köszi az elismerést. -
Bannani
tag
Honnan tudod, hogy vegán? Csak mert azt írta?
Amúgy én nem vagyok elájulva ezektől a 60 kilóval korláton ugráló emberkéktől. Többre értékelem az olyanokat, mint Sanyi, hogy 100+ kilóval csinálnak erőgyakorlatokat, legyen az súllyal vagy anélkül. Ott kezdődik az igazi erő szerintem, nem a botsáskáknál.Persze örülnék, ha úgy bicikliznék meg rángatóznék, mint ez a botsáska.
-
kissb0913
csendes tag
Elvileg csak meghúzódás. Legalább is a röntgen felvétel szerint a lumbalis gerincen radiológiai eltérés nem látszik.
Úgy érzem a gyógyszerek egy kicsit hatottak, már kevésbé fáj, de még mindig nagyon fos a helyzet!Egy főorvosnál voltam, olyan háziorvos féle, de mégse mert céges doki.
-
kk831228
addikt
-
kk831228
addikt
Intervall edzés... Én pl szoktam olyat hogy futok pár km-ert a végére megy egy intervall- t beiktatok...
8-10 intervallummal (20 mp max sprint, 10 mp séta/ kocogás, ebből van 8-10 db) Ha véletlenül nem fáradtál volna el a sima futástól...
Próbáld ki!!
Na ha van kondi akkor úgy már jó...
-
kolosanyi
veterán
A fegyenc, sőt, bármilyen könyv alapján soha nem fogod megcsinálni. Pláne lendület nélkül. Egész más, mint a tolódzkodás, meg a húzódzkodás, szűken a test mellett kell dolgoznod és jóval nagyobb mozgástartományban, mint az alapvyakorlatoknál. Erőben kb ez a progresszió -> evezés -> húzódzkodás -> húzódzkodás gyűrűn -> kötélmászás, a toló mozgásnál pedig mondjuk -> fekvő -> fekvő gyűrűn -> tolódzkodás -> tolódzkodás gyűrűn és ekkor elkezdhetsz dolgozni a technikán. Elég mobilis váll és erős, stabil könyök meg csukló kell hozzá, hogy mondjuk lendület nélkül meg tudd csinálni gyűrűn. Egyáltalán nem lehetetlen amúgy, a Testnevelési Egyetemen gimnasztika kurzuson, az első félévben 8 hetük van a hallgatóknak arra, hogy feltornásszák ezt minimum 4 ismétlésre. Persze ott a kötélmászás már felvételi követelmény, tehát az alap megvan.
Egy hozzáértő edző, vagy ismerős rá tud vezetni egyébként, nem megtanulhatatlan. Én 195 centivel és 115 kilóval közel járok hozzá.
-
westcoastog
veterán
Muscle uphoz azért elég sok kell még, meg kell hozzá tanulni a megfelelő technikát amivel a kezdetekben feltudod magad lendíteni, de erre csak ráérezni lehet igazán, tolóerőt is kell fejelszteni hogy felbírd magad nyomni ha már fent vagy.
Heti két edzéstől több pedig nem lenne rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Silvercrest Rajztábla
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest