- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
brownus #15604 üzenetére
Túl sok kérdés egyszerre :D
A só nem elírás. Fontos tudni, hogy ketogén mellett volt ez. Szénhidrát alapon a só jobban megkötődik, nem kell annyi és ha hiany van, akkor gyorsabban rendeződhet.
Nekem pár hétig elég volt sok sót meginni, később volt, hogy megemelte a vérnyomásom, azóta csak ritkán iszok pluszba.Még a hosszan érlelt kemény sajtokat érdemes állítólag.
Vegaként talán a nyers tojássárgája ami jó nyersen a nyers és fermentált tejtermékek mellett.
Nyers tejet nem forraltam, attól "elromlik". Ismerek olyat, aki a tej több komponensére érzékeny, a nyers tej mégsem okoz neki gondot. Igen, valami tanyasi tejet érdemes, az ipari nem az igazi.Mostanában amúgy a nyerstejet, sok tejszínt elhagytam vagy visszavettem, mert "telítődtem", a nyers hús is hasonló sorsra jutott (sültből többet tudok megenni, több kalória). A low carb high fatről visszatértem szénhidrát alapúra. Most eszek kenyeret, tésztát is, ha olyan van.
Most a tömegnövelés a cél, szóval inkább eszek kevésbé egészségeset is, csak hogy tudjak többet enni. Mert minek szigorúnak lenni, ha nem zsírosodok el kb semmitől?185 cm magasan sok év utám végre sikerült átlépni a 70 kg-ot stabilan, erre nem lebetegedtem? Még nem mértem, de tuti visszafogytam a francba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest