- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
rokefeller #713 üzenetére
köszike..
ntfs írás alapból van? rendes, teljes, hiba nélküli?
-
bbazsy
őstag
na itt vagyok
lényeg, h gyűjtögettem párkérdést, meg eljutottam egy "szintre".
Linuxal szeretnék foglalkozni, fedora. ugye múlt héten nekifutottam a telepítésnek, linuxos topikba beírt hibaüzivel kiugrott, h ati kártya, blabla. ezt akkor hagytam.most -főleg a cikked után- elgondolkodtam, h livecd, v próbáljam parancssorból, aztán utána nemtomm mi.
szal kérdések:
livecd telepítés nyilvánvaló, mi az, ami ebbe nincs benne? (mert ugye cdre nem fér annyi, mint a dvdre)
ha maradok dvd, consolos telepítés, akkor partícionáló mennyire lesz "segítőkész"? -nem vok 1.0 -s user, de azért na...
mit kell utána letöltenem, feltennem, h menjen ati + monnyuk kde(/gnome).giga ramhoz + core2duohoz giga swap/7giga system/20 giga home jó? (többit ntfsről egyelőre...).
ezek nem teljesen világosak, ha segítétek, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest