- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
na itt vagyok

lényeg, h gyűjtögettem párkérdést, meg eljutottam egy "szintre".
Linuxal szeretnék foglalkozni, fedora. ugye múlt héten nekifutottam a telepítésnek, linuxos topikba beírt hibaüzivel kiugrott, h ati kártya, blabla. ezt akkor hagytam.most -főleg a cikked után- elgondolkodtam, h livecd, v próbáljam parancssorból, aztán utána nemtomm mi.
szal kérdések:
livecd telepítés nyilvánvaló, mi az, ami ebbe nincs benne? (mert ugye cdre nem fér annyi, mint a dvdre)
ha maradok dvd, consolos telepítés, akkor partícionáló mennyire lesz "segítőkész"? -nem vok 1.0 -s user, de azért na...
mit kell utána letöltenem, feltennem, h menjen ati + monnyuk kde(/gnome).giga ramhoz + core2duohoz giga swap/7giga system/20 giga home jó? (többit ntfsről egyelőre...).
ezek nem teljesen világosak, ha segítétek, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest