Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szlovákiában már debütált a Honor 600 Lite
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
ntfs-3g, mivel alapból bele merték tenni, ezért gondolom nem nagyon hibázik. én hébehóba használtam, nem okozott gubancot. annyi para van vele, hogy eddig általában az működött, hogy ha bemountoltál egy partíciót, akkor az mtab-ból a megfelelő sort átraktad az fstab-ba, és onnantól bemountolta indulásnál. itt van annyi bibi hogy az mtab-ba fuseblk kerül filesystem type-ként, ahelyett asszem ntfs-3g kell az fstab-ba. de csak ennyi.
ntfs-3g bővebben: [link] ott a STABLE, tehát baj nem lehet, a vicces a 12 év fejlesztés :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest