- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Di Natale
senior tag
Sziasztok,
Tudom hülye kérdés, de származik abból bajom ha a felteszem az aktuális Fedorát és mondjuk 4 évig nem frissítem?
Ez a disztribúció nyerte el a legjobban a tetszésemet, csupán általános dolgokra használnám (Netflix, YouTube, Facebook, Paypal). -
Di Natale
senior tag
Sziasztok!
Összeraktam egy Mini-ITX gépet egy LG full hd 80 cm-es TV-hez:
Chieftec FI-02BC-U3 250W számítógép ház
Intel Pentium G4600 BX80677G4600 processzor
Asus H110I-PLUS alaplap
Kingston 8GB DDR4 2133MHz KVR21N15S8/8 memória
Kingston 120GB SA400S37/120G SSD meghajtó
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemezA kérdésem, hogy ezen futna normálisan a Fedora 27? Mármint a TV-t felismerné? Nem fog elcsúszni a kép?
Illetve még annyit, hogy mivel csak egy év a támogatottsága, ezért mennyire megbízható az állandó frissítés?
-
Di Natale
senior tag
Lassan két hete Fedorát használok éles rendszerként. Észrevettem, hogy ha valahányszor van egy nagyobb frissítés ami újraindítást igényel, akkor bootolás során több a kiválasztható op.rendszer. Mármint egyszer van feltelepítve a Fedora, de úgy veszi mintha több variáns is lenne. Lehetséges, hogy megtartja az előző kerneleket?
-
Di Natale
senior tag
A Fedora feltelepítése után mik a legfontosabb lépések? Olvastam az RPM Fusion-ról, de konkrétan mi is ez?
-
Di Natale
senior tag
Asztali gépet fogok majd venni, de fogalmam sincs, hogy a Red Hat/Fedora miket preferál. Intel, AMD? Milyen monitor?
-
Di Natale
senior tag
Gnome felületet szeretnék hosszútávon használni, mivel a Fedorának alapból ez számít feature-nek és elég tapasztalt csapat fejleszti, ezért erősen gondolkodom a Fedorán.
Mennyire vagytok megelégedve vele? Az Ubuntunál már megszoktam, hogy mindent készen kapok. Itt mennyire kell turkálni a rendszerben? (Wifi, net, hang, videó)
Milyen a magyar fordítása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest