Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kétszer is letöltöttem, mindkétszer megnéztem sha256sum-mal, és mindkétszer jó volt.
Arra jutottam végül különböző fórumokat olvasva, hogy a kiírt infó alapján megpróbál a rendszerben elérhető java verzióval elindulni, de ez nem megy, és ezért vált át a telepítőbe épített java-ra, ami dobja ezt a hibát.
Lehet, hogy a rendszeren futó JAVA nem tetszik neki?

pl. sejtelmem sincs, hogy a JAVA-val kapcsolatos környezeti változók jók-e...Az előző telepítés idejében tutira mókoltam a JAVA-val, mert volt valami progi, aminek nem volt jó az openJDK, hanem az Oracle cucca kellett neki, és amiatt elég sokat állítgattam, mire működött minden.
Létezik, hogy a /home partíción vannak tárolva JAVA-s dolgok, amik a mostani rendszerre is kihatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest