- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kétszer is letöltöttem, mindkétszer megnéztem sha256sum-mal, és mindkétszer jó volt.
Arra jutottam végül különböző fórumokat olvasva, hogy a kiírt infó alapján megpróbál a rendszerben elérhető java verzióval elindulni, de ez nem megy, és ezért vált át a telepítőbe épített java-ra, ami dobja ezt a hibát.
Lehet, hogy a rendszeren futó JAVA nem tetszik neki?

pl. sejtelmem sincs, hogy a JAVA-val kapcsolatos környezeti változók jók-e...Az előző telepítés idejében tutira mókoltam a JAVA-val, mert volt valami progi, aminek nem volt jó az openJDK, hanem az Oracle cucca kellett neki, és amiatt elég sokat állítgattam, mire működött minden.
Létezik, hogy a /home partíción vannak tárolva JAVA-s dolgok, amik a mostani rendszerre is kihatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest