Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
hát ezaz, kevés a hajtóerő. gyanítom ma ha valaki egy hét után nem dobja el a disztróját, az azt jelenti hogy hajlandó volt kijavítani pár nyűgöt, és használja egészséggel, és innen egyenes az út oda ahol te vagy én vagyunk, hogy elhiszem én hogy az is jó, de egy piszlicsáré kis hiba miatt nem fogunk teljes rendszert cserélni. ezért unom amikor egy bugra az a válasz hogy használjak ubuntut, vagy debiant, pláne akkor amikor mondjuk egy olyan komponens bugos, ami ugyanaz minden disztróban, vagy amikor a hibát a különböző hardver okozza.
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Üdv a kék topikban! Honnan tudjuk, hogy az tényeleg ubuntus konzol részlet?

Egyébként mostanában pont fordítva van, a redhat a fedóra.
De megoldom én neked semmi perc alatt az apt-cache serach problémádat:su -c 'ln -s /usr/bin/yum /usr/bin/apt-cache'

Van fedórára is apt-get
családi perpatvar

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest