Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
delacct
üzenetére
Igazából presztizsen kívül nincs sok értelme a nyitott mirrorokra vadászni, ugyanis a beta szerintem elég stabil volt hogy felmenjen bárkinek, onnan meg csak egy update, és gyakorlatilag kész vagy. Amit az előbb írtál, az unstable redhat meg debian vonatkozásában. hát, én elégedetten használom a fedorát, semmi bajom vele, de az egyik ubuntu júzer haverom állandóan cikiz, meghogy álljak át, és mindig van valami szerencséje... pont akkor dob a yum dependency error, múltkor a szkennert nem ismerte fel a 8-as fedorám, az ő ubija meg igen... namost én nem vagyok az az orraládörgölős, és nem szoktam neki azt mondani hogy nekem meg nem kell xorg.conf-ot túrni ahhoz hogy az ősi monitoromon értelmes felbontása legyen a gdm-nek, és ne lógjon ki 20 pixelnyit balra... Stabilitás meg :-) pont egy hete volt egy frissítés, ami úgy k*rta el a gnome-session -jét, hogy úgy kelle új júzert kendácsolni, meg átvinni a régiből az adatokat. namindegy, a lényeg, linux user ne legyen linux usernek farkasa, meg remélem ezt a térítést is kinövik az ubuntu userek, a redhat gyűlöletet meg a debian userek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest