- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
janos1988
üzenetére
a bootloadert alap szinten manipulálni a "system-config-boot" cuccal tudod, yummal felteszed, aztána menüben lesz az adminisztráció alatt. ki tudod választani a hogy mi legyen a deafult, és meddig várjon minelőtt elindul. ha ennél több kell, akkor mehet a vladi féle doksi
a firefoxra meg annyit lehet mondani, hogy itt mások a betűtípusok, van sok szép és jó, én a liberation meg dejavue fontokkal tök jól elvagyok (winben az ms fontjai vannak, levédettek, a suse azért udja alapból, mert asszem a novell-ms paktum részeként ezt az ms engedte) lehet hogy ha felteszed az msttcorefonts vagy valami ilyen nevű csomagot, akkor jó lesz, de ezt nem próbáltam. másfél éve nézem ms fontok nélkül a kijelződ, és nem nagyon fáj :-) két nap alatt átszokik a szem :-)
mp3-at meg szerintem az exaile-lel a legjobb lejátszani, vagy belőni egy mpd-t, és fölötte gui a sonata
mod, most látom hogy a parád nem a font, hanem hogy néha kilóg ezaz... szerintem ha a firefoxban kisebbre veszed a default betütípusokat, akkor nyert ügyed van. ctrl - szal próbáld ki, hány mérettel kisebb betű esetén jeleníti meg jól, és annak megfelelően lehet variálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi