Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
janos1988
üzenetére
a bootloadert alap szinten manipulálni a "system-config-boot" cuccal tudod, yummal felteszed, aztána menüben lesz az adminisztráció alatt. ki tudod választani a hogy mi legyen a deafult, és meddig várjon minelőtt elindul. ha ennél több kell, akkor mehet a vladi féle doksi
a firefoxra meg annyit lehet mondani, hogy itt mások a betűtípusok, van sok szép és jó, én a liberation meg dejavue fontokkal tök jól elvagyok (winben az ms fontjai vannak, levédettek, a suse azért udja alapból, mert asszem a novell-ms paktum részeként ezt az ms engedte) lehet hogy ha felteszed az msttcorefonts vagy valami ilyen nevű csomagot, akkor jó lesz, de ezt nem próbáltam. másfél éve nézem ms fontok nélkül a kijelződ, és nem nagyon fáj :-) két nap alatt átszokik a szem :-)
mp3-at meg szerintem az exaile-lel a legjobb lejátszani, vagy belőni egy mpd-t, és fölötte gui a sonata
mod, most látom hogy a parád nem a font, hanem hogy néha kilóg ezaz... szerintem ha a firefoxban kisebbre veszed a default betütípusokat, akkor nyert ügyed van. ctrl - szal próbáld ki, hány mérettel kisebb betű esetén jeleníti meg jól, és annak megfelelően lehet variálni
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Plazma TV topic
- World of Warships
- BestBuy topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Kindle
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest