- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
janos1988
üzenetére
a bootloadert alap szinten manipulálni a "system-config-boot" cuccal tudod, yummal felteszed, aztána menüben lesz az adminisztráció alatt. ki tudod választani a hogy mi legyen a deafult, és meddig várjon minelőtt elindul. ha ennél több kell, akkor mehet a vladi féle doksi
a firefoxra meg annyit lehet mondani, hogy itt mások a betűtípusok, van sok szép és jó, én a liberation meg dejavue fontokkal tök jól elvagyok (winben az ms fontjai vannak, levédettek, a suse azért udja alapból, mert asszem a novell-ms paktum részeként ezt az ms engedte) lehet hogy ha felteszed az msttcorefonts vagy valami ilyen nevű csomagot, akkor jó lesz, de ezt nem próbáltam. másfél éve nézem ms fontok nélkül a kijelződ, és nem nagyon fáj :-) két nap alatt átszokik a szem :-)
mp3-at meg szerintem az exaile-lel a legjobb lejátszani, vagy belőni egy mpd-t, és fölötte gui a sonata
mod, most látom hogy a parád nem a font, hanem hogy néha kilóg ezaz... szerintem ha a firefoxban kisebbre veszed a default betütípusokat, akkor nyert ügyed van. ctrl - szal próbáld ki, hány mérettel kisebb betű esetén jeleníti meg jól, és annak megfelelően lehet variálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest